corwin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar benim bilgisayarım hayvan gibi ses çıkarıyor fan ları falanı filanı boku püsürü herşeyi deli gibi çalışıyor bilgisayarı açıyorum açtıgım gibi vooooozzzzzzzzz diye bi patlama efekti duyuluyo napiyim ben poşete falan mı sariyim yorgan mı atiyim üstüne ay nid yor help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sertdisk'ten geliyordur o[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Başlık pek bi güzel. Başlık ile konu çok alakalı. Fanlarını bir kompressör yardımı ile temizle. El sürme sakın.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 el sürmeme kısmını bende yineleyim[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben başlığı takdir ettim zaten aynı cevapların yazıldığı bir çok aranabilir başlık var anlık gülümseme yarattı o yüzden affediyorum ehhe[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 selam, 1 parmak boya fırçası al. bir de 60 veya 80 zımpara al. fırçayı kullanmadan önce zımpara kağıdına sürerek düşebilecek kılları al. fanları çıkart, parmağında ile ortalarına basarak(abartı bir kuvvet uygulamadan) fırça ile her kanadın önünü ve arkasını temizle. parmak ile basma sebebi ise fırçanın yapacağın darbelerin fanda balansa neden olmaması. hdd'in kasa ile bağlantısının arasına darbe emici bir madde koymaya bak. oluşan titreşimlere kasaya aktarmaz ise ses seviyesi tatmin edici miktarda azalır. gereksiz fanları sök. misal kuzey köprüsü. iyi bir pasif soğutucu da işini görür. kasada gevşek parçalar bırakma. kasa fanlarını daha büyük çaplar ile değiştir. büyük çap = düşük devir = daha az gürültü. üstünü örtme, oluşan ısıyı kasa içine izole edersin. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 başlıga laf yok chem de bilg i tekmeliycem diye açtı bugün hemi de konu dışınaaa!!! biraz da ona sataşma pls discrimination in pati diyorum başka bişey demiyorum hepiniz alının bi de thanks for your help minnettar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar