Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.daocomics.com.tr.tc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türkiye'nin Dark Age of Camelot'u konu alan en iyi (tek?)karikatür sitesi DAoComics resmen işler duruma geçmiştir. İlk 4 macera şu anda hazır bulunmaktadır. İstediğiniz zaman girip bakabilir, doya doya gülebilirsiniz.

Site Froc Vormbeyn ve Iceball Vormbeyn adındaki iki kafadar DAoC karakterinin absürd maceralarını anlatıyor. Tarafımca tasarlanan siteye, Yo5un gerek websel, gerek materyalsel, gerekse bir scrshot için canını vermesi gibi fedakarlıklarla katkıda bulunuyor.

Ayrıca Lalunya da bizim DAoC Box'ı ihtiyacımızı taa almanyalara giderek karşılamış, outgame büyük moral desteği vermiş, in game ise 1gp'yi bile bizden esirgemiştir.

Hadi hepimize hayırlı olsun.

[Bu mesaj iceball_vormbeyn tarafından 21 Aralık 2002 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj iceball_vormbeyn tarafından 21 Aralık 2002 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Okadar öldüüme deymiş galiba
afferin hlline güzel yapmişin

Bide şu lalunun 1 gp olayı için bişi diycem
Lalunya bunu okuyosan sana diyiceim şu herseferinde hide olup kaçiosun ama bigün seni yakalayıp o 50şer gpyi alicaz senden :j[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Mesaj tarihi:
walla hiç öle kasmiyoruz genelde ben kafama göre bi yere gidip değişik ortam buluyorum sonunda geyik yaparken kendimizi healerda buluyoruz iceballda ss alip öykü yapiyo yani kesin bi öyküleri flm olmuyo ama sınavlarımız bittiğine göre bu aralar 1-2 dane daha gelir :-p[hline]Froc Vormbeyn
DaoComics
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
HAHAHAHAHA ZUHAHAHAH MUHHAHAHAHAH
ZOHAHAHAHAH[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
süper olmuş

:tebrikz:

tebrik ederim orange net cafe tayfası :)[hline]
And when you think you know me right I switch it up
I'm the new king
I taste the queen
There are no crowds in the streets and no sun in my own summer
Mesaj tarihi:
allah askina kontrol edin ben varim diye soylemiyorum icinde ve ben boyle birsey yapilacagini bilmiyordum.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
ZUHUHUHHAH beylerrr o en son cikan rvr hikayesine bakiyodum ve ilk savas karesinde elinde two handed hammer olan adami kendime cok benzettim veee sonraki karede bi baktim BİZİM DARK ORDER GUİLDİ ve bende ordayim lol.uzun lafin kısası lalularin o ilk mezz olduklari resimdeki elinde hammer olan hib benimmmm:D yemisiz be siziii:P[hline]Carternas Demarcus the Champion
Mesaj tarihi:

Hehe cart bende farkettim bakarken ;)

Cart pwnez j00 !! :P
[hline]Haradrim lvl50 Warden
Member of Dark Order
Excalibur | Hibernia / EU

[Bu mesaj Thalion tarafından 25 Ocak 2003 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bunlarin bokuna oldum vallahi yoksa almistim o enchanter i ben yukarda digerin ustunde duruyordum gel gel asagiya gel diye psikolojik baski yaptilar :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
zaten combat bittikten ss ler alindiktan sonra war mode da kalan turktur :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
bu arada hangi Joo dan bahsediyorsun cart
ASq daki Joo danmi?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
ehemm kem küm
Tam update yaparken ttnetin kafayı yemesi üzerine şu an bazı problemler var
lütfen ben haber verinceye kadar www.geocities.com/to5un dan girin zaten 4 saate kadar düzeltmessen to5un beni düzer[hline]Froc Vormbeyn
DaoComics
Mesaj tarihi:
Neyse düzelttim sorunu
yine aynı adresten siteye ulaşabilirsiniz;
www.daoComics.com.tr.tc ve ismi geçen update de sitenin flasha geçmesiydi zaten giriş sayfasında görüceksiniz.
Normal sayfayla flashi eşit şekilde updatelemeye çalışıcaz ama flash versiyonu herzaman ön planda olucak yani mümkün olduğunca flash versiyonundan girmeye çalışın.
Sitede baya eksik var lütfen gözünüze çarpan hataları flm bildirin bide her türlü fikir , ss , seneryo bekliyoruz...[hline]Froc Vormbeyn
DaoComics
Mesaj tarihi:
said:
Soth, 25 Ocak 2003 10:01 tarihinde demiş ki:
ZUHUHUHHAH beylerrr o en son cikan rvr hikayesine bakiyodum ve ilk savas karesinde elinde two handed hammer olan adami kendime cok benzettim veee sonraki karede bi baktim BİZİM DARK ORDER GUİLDİ ve bende ordayim lol.uzun lafin kısası lalularin o ilk mezz olduklari resimdeki elinde hammer olan hib benimmmm:D yemisiz be siziii:P[hline]Carternas Demarcus the Champion

aa bu sabah hmg deyim odins de bi baktim o da ne dark order guild inden carternass aynen verdim ayari :) carternas pWned by Lalunya[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

• Yeni Oluştur...