iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Türkiye'nin Dark Age of Camelot'u konu alan en iyi (tek?)karikatür sitesi DAoComics resmen işler duruma geçmiştir. İlk 4 macera şu anda hazır bulunmaktadır. İstediğiniz zaman girip bakabilir, doya doya gülebilirsiniz. Site Froc Vormbeyn ve Iceball Vormbeyn adındaki iki kafadar DAoC karakterinin absürd maceralarını anlatıyor. Tarafımca tasarlanan siteye, Yo5un gerek websel, gerek materyalsel, gerekse bir scrshot için canını vermesi gibi fedakarlıklarla katkıda bulunuyor. Ayrıca Lalunya da bizim DAoC Box'ı ihtiyacımızı taa almanyalara giderek karşılamış, outgame büyük moral desteği vermiş, in game ise 1gp'yi bile bizden esirgemiştir. Hadi hepimize hayırlı olsun. [Bu mesaj iceball_vormbeyn tarafından 21 Aralık 2002 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj iceball_vormbeyn tarafından 21 Aralık 2002 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Ya ben dün ilk iki hikayeyi okumuştum ama bu sefer giremedim to5un sitesini bulamıo[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -..
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 çok güzel olmuş helal olsun[hline]karga [tzar's] theurgist of tzar's
yosun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Okadar öldüüme deymiş galiba afferin hlline güzel yapmişin Bide şu lalunun 1 gp olayı için bişi diycem Lalunya bunu okuyosan sana diyiceim şu herseferinde hide olup kaçiosun ama bigün seni yakalayıp o 50şer gpyi alicaz senden :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
yosun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Dikkat! Dikkat! Site kısa süreli çözküşünden sonra geri gelmiştir! (update yok hala 4 öykü var)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
MacbetH Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Çok güzel olmuş :) devamını bekleriz[hline]P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz!
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 bravoooo :) yenileri ne zaman gelir? :)
iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Bilmem. Başımıza ilginç olay geldiği zaman gelir :) o olayların hepsi gerçek yani...
yosun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 walla hiç öle kasmiyoruz genelde ben kafama göre bi yere gidip değişik ortam buluyorum sonunda geyik yaparken kendimizi healerda buluyoruz iceballda ss alip öykü yapiyo yani kesin bi öyküleri flm olmuyo ama sınavlarımız bittiğine göre bu aralar 1-2 dane daha gelir :-p[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Yeni Macera gelmiştir, bilginize sunarım. Cetiye de katkıları için teşekkürler. (o da daocomics uğruna ölenler kervanına katıldı :P )
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 HAHAHAHAHA ZUHAHAHAH MUHHAHAHAHAH ZOHAHAHAHAH[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 süper olmuş :tebrikz: tebrik ederim orange net cafe tayfası :)[hline] And when you think you know me right I switch it up I'm the new king I taste the queen There are no crowds in the streets and no sun in my own summer
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 allah askina kontrol edin ben varim diye soylemiyorum icinde ve ben boyle birsey yapilacagini bilmiyordum.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Soth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 ZUHUHUHHAH beylerrr o en son cikan rvr hikayesine bakiyodum ve ilk savas karesinde elinde two handed hammer olan adami kendime cok benzettim veee sonraki karede bi baktim BİZİM DARK ORDER GUİLDİ ve bende ordayim lol.uzun lafin kısası lalularin o ilk mezz olduklari resimdeki elinde hammer olan hib benimmmm:D yemisiz be siziii:P[hline]Carternas Demarcus the Champion
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Hehe cart bende farkettim bakarken ;) Cart pwnez j00 !! :P [hline]Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU[Bu mesaj Thalion tarafından 25 Ocak 2003 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
yosun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Ben tamamen sanat için öldüm yoksa şey yapmayı bilirdim şey... kaçmayı :-p[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Hehe yok çok güzel hepsi takdir ile izliyoruz ;)[hline]Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 bunlarin bokuna oldum vallahi yoksa almistim o enchanter i ben yukarda digerin ustunde duruyordum gel gel asagiya gel diye psikolojik baski yaptilar :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 zaten combat bittikten ss ler alindiktan sonra war mode da kalan turktur :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 bu arada hangi Joo dan bahsediyorsun cart ASq daki Joo danmi?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
yosun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 ehemm kem küm Tam update yaparken ttnetin kafayı yemesi üzerine şu an bazı problemler var lütfen ben haber verinceye kadar www.geocities.com/to5un dan girin zaten 4 saate kadar düzeltmessen to5un beni düzer[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
yosun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Neyse düzelttim sorunu yine aynı adresten siteye ulaşabilirsiniz; www.daoComics.com.tr.tc ve ismi geçen update de sitenin flasha geçmesiydi zaten giriş sayfasında görüceksiniz. Normal sayfayla flashi eşit şekilde updatelemeye çalışıcaz ama flash versiyonu herzaman ön planda olucak yani mümkün olduğunca flash versiyonundan girmeye çalışın. Sitede baya eksik var lütfen gözünüze çarpan hataları flm bildirin bide her türlü fikir , ss , seneryo bekliyoruz...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 said: Soth, 25 Ocak 2003 10:01 tarihinde demiş ki: ZUHUHUHHAH beylerrr o en son cikan rvr hikayesine bakiyodum ve ilk savas karesinde elinde two handed hammer olan adami kendime cok benzettim veee sonraki karede bi baktim BİZİM DARK ORDER GUİLDİ ve bende ordayim lol.uzun lafin kısası lalularin o ilk mezz olduklari resimdeki elinde hammer olan hib benimmmm:D yemisiz be siziii:P[hline]Carternas Demarcus the Champion aa bu sabah hmg deyim odins de bi baktim o da ne dark order guild inden carternass aynen verdim ayari :) carternas pWned by Lalunya[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 hehehe yuh cart rezil[hline]Aluvian.. Warden Hibby/exc
Öne çıkan mesajlar