Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diyanet işleri başkanlığı

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
huun, 05 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
hmmm ,

hangi dine mensup olabilirsin ? sikayet etmen icin gerekli olan din ne ? diger vatandaslarin ihtiyaclari senin bu basit mantik sorularinla hallolacak mi saniyorsun ?

avustralyada belediye baskani secilen turk kurana el basarak goreve basladi . kaynak bugunku butun gazeteler . rahatsiz oldugun noktayi bana samimi olarak anlatsana . gercekten cok merak ediyorum .

ya benim zoruma giden şu, müslümanlar dışlanıyor bu ülkede bu bariz. Bazı şeylerin açıklaması devletin laik olması olarak gösteriliyor istiklal marşına bakın, kadrolu imamlara bakın, bu devletin müslümanlıkla alakası yok mu şimdi ? devlet fetva yayınlıyor camide müslümanlara öyle değil mi ?

Yaaa uff neyse ben uğraşamıycam bunaldım.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var ya muslumanlar dıslanıyor diyosun zarek alla alla bu ulkede eger muslumanlar dıslanırsa iç savas bile cıkar bu muslumanlar dıslanıyor dusuncesini cıkar aklından ama eger dersenki dinimiz istismar ediliyor dersen haklısın...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi arariz...
Sosyal ağlarda paylaş

ya din istismar ediliyor ama herkes işine geldiği gibi devletin kendisi de dini istismar ediyor, şehitlik kavramı islamiyetten alınmıştır bunu da kimse inkar etmesin. madem laik devlet uğraşmasın camiyle kiliseyle. yurt dışında var mı böyle kadrolu imam. bu devlet almanyaya fransaya ayda bilmem kaç bin avro maaşla imam yolluyor. yahu kendi ülkesindeki prof. dr. o kadar maaş almıyor..

ayrıca fener rum patriği midir nedir adam 10 tane polisle korunuyor sürekli. nerden bu para ?
[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.

[Bu mesaj zarek tarafından 05 Aralık 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 05 Aralık 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
ya din istismar ediliyor ama herkes işine geldiği gibi devletin kendisi de dini istismar ediyor, şehitlik kavramı islamiyetten alınmıştır bunu da kimse inkar etmesin. madem laik devlet uğraşmasın camiyle kiliseyle. yurt dışında var mı böyle kadrolu imam. bu devlet almanyaya fransaya ayda bilmem kaç bin avro maaşla imam yolluyor. yahu kendi ülkesindeki prof. dr. o kadar maaş almıyor..

ayrıca fener rum patriği midir nedir adam 10 tane polisle korunuyor sürekli. nerden bu para ?
haklısın zarek ne diim bu konuda sana yerden goğe kadar haklısın...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi arariz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...