NuKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu arada çok aptal bi matematiğe sahip. solve x^6=65 dedim i dont know dio salak :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 karakter analizinizi cıkarcak o alet sonra soylemedi demeyin. Hidden application "encarta analiyzer" is sending data from 123.456.56.78 about user #768690 Encarta is now calculating the users probabilty of owning any unlicenced microsoft products. Please stand-by............................................................ ...................................................done Results: There is a %60 chance user owns an unlicenced product. Threat Status:Medium Action:Send units to investigate ; Add user to black list. Have a nice day Bill[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hö?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 solve [(0,356^2)-x^4]=8 02.12.2005 00:25:41 Encarta® Instant Answers /bb/ Calculator Sorry, that doesn't seem to be something I can solve. 02.12.2005 00:26:21 /bb/ Encarta® Instant Answers you are terrible 02.12.2005 00:26:22 Encarta® Instant Answers /bb/ What? Aren't we going to be friends? 02.12.2005 00:26:32 /bb/ Encarta® Instant Answers fuck off 02.12.2005 00:26:33 Encarta® Instant Answers /bb/ Please do not insult me. 02.12.2005 00:26:38 /bb/ Encarta® Instant Answers ok sorry 02.12.2005 00:26:39 Encarta® Instant Answers /bb/ You're forgiven.[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sesli görüşmeyi reddetti =)[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: vimpir, 02 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: fistani sarmis:) shiftdelete.net e girmiştim az önce bu topic acılmadan. du bakalım diye deniyodum topic accaktım.arkadaş acmış benden önce =)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 fistanın dediği soruyu sordum 5465464x+651651=6165415 Encarta® Instant Answers: Equation Solver: 5465464x+651651 = 6165415 One solution: x=1.0088373100619 dedi..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 iyi dinlemeyin beni...[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 melih > the tea party: I want to have sex with you Encarta® Instant Answers: Think about what you're saying! You know, I'm a machine. That might hurt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ana Herşeyi biliyor bu ama xD[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben sevmemeye başladım yaw tam bi ezik ne desen he diyo küfrediyon alttan alıyo oda şöle laf soksa psikolojik bi savaş yaşasak ahh ahh türkler yazıcaktıki böyle bi program ağzı ne laf yapardı be programın...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zaten laf sokuyo sercan: i like black color Encarta® Instant Answers: You like black color? That's cool. I'll remember that.[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster <3 apathetic www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 i don't like microsoft Encarta® Instant Answers: We disagree... I like companies like Microsoft! hgahaha[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster <3 apathetic www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 berk: is bill gates gay ? Encarta® Instant Answers: Huh. Whatever. That doesn't seem like a very nice thing to say. berk: shut up Encarta® Instant Answers: That's not very nice... berk: where am i ? berk: hey berk: ok do not shut up i am very sorry Encarta® Instant Answers: OK, I'm back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 oha :D[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Zuahahaha olm bu acaip komik :D:D Korax: hello Encarta® Instant Answers: Welcome, Korax! My name is Encarta Instant Answers. I am a smart computer who can bring you the Encarta info you want right in your IM window! Here are some questions you can ask me: * I want to see the map of Mexico. * I want to see the biography of Nelson Mandela. * What is a cello? Type your question and I'll look it up for you! Korax: I have to go Encarta® Instant Answers: Goodbye Korax, it was good chatting with you. Korax: take care Encarta® Instant Answers: See you later. Korax: bye Encarta® Instant Answers: Later, Korax. Korax: bye Encarta® Instant Answers: Goodbye for now. Korax: okay bye Encarta® Instant Answers: Goodbye. Korax: bye bye Encarta® Instant Answers: Goodbye, Korax. Korax: eeeh bye dedik ulan Encarta® Instant Answers: Hmm. I'm not sure about that one. Let's try an Encarta search. => Encarta® Instant Answers sizi Encarta uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti kabul et (Alt+C) veya reddet (Alt+D) istiyor musunuz? Encarta uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz. Encarta® Instant Answers: Thanks for accepting my invitation! The application should load shortly. => Korax: okay okay açma bişey bye Encarta® Instant Answers: Later, Korax. Korax: ok Encarta® Instant Answers: Okey doke. Korax: bye Encarta® Instant Answers: See you later.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 rofl. do you have a picture? diye bir sorun,resmini göstercek size :lol:[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ahah cok yakısıklıymıs =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben korktum bu programdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 adamlar yapmış gene yaws[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yanlız bu arada bu teknoloji gelişirse Call Center'larda çalışanlar yavaştan iş aramaya başlasalar iyi olacak gibi.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Msn listesinde olması gerekiyor bence herkezin. Call center daki gibi olsa harika olur.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: SunBird, 02 Aralık 2005 12:02 tarihinde demiş ki: Yanlız bu arada bu teknoloji gelişirse Call Center'larda çalışanlar yavaştan iş aramaya başlasalar iyi olacak gibi. bence yakındır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ASL çektiniz mi? Bir deneyin. LOL[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar