jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 tabu sux[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: DynamicK, 13 August 2003 18:01 tarihinde demiş ki: benim gibi yap 16,30 da akdıköyde ol yoldan geçen her kıza kal nerde diye sor hem muhabbet cıkar hem yer bulursun ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net ehah güzel plan da kızların kal ı bilmediğinden dolayı seni ezme ihtimallerini de göz önünde bulundur :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yada gel yakı$ıklı senı bızım eve goturebılım bo$ver kal ı deme ıhtımallerıde war tabı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: jankis, 13 August 2003 19:16 tarihinde demiş ki: tabu sux[hline]things you own end up owning you (tyler durden) bu herif harbici dayaklık ha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 son 22 saat :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: LvL_Sabo, 13 August 2003 19:21 tarihinde demiş ki: said: jankis, 13 August 2003 19:16 tarihinde demiş ki: tabu sux[hline]things you own end up owning you (tyler durden) bu herif harbici dayaklık ha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza olm ayarlamamışınız bişiy etmemişiniz sora dayaklık dion eauh 5 te buluşup tabu mu oynayacaksınız[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 son dakika gelişmesi: Kendercik'in pompasını Kenderleme önce çalıp sonra da kırdığı için yok pompa falan. kısacası inik top falan getirecekseniz pompa da bulun[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bısıkletcı warmı yakınlar gıder sısıttırız :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 evet var!!! okuldan bi 50metre aşağıda bisikletçi var! Aklınla çok yaşa[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eheh hadi az kaldı ben ısınmaya baslıyım artık son 17 saat[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 topu kesin şişirelim basketten çok minyatür kale maç zevkli olcak çünkü eauhe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 mideyi bozdum sanırım ben inşallah bişeyim yoktur da oynarım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 olmadı ıgneyle oynarsın :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bende gs maçı yolunda ayagımı burktum ama maç anına yetiştirmeye calısıyor klüp doktorları olmadı igneyle oynucaom yıldızınız olmadan zaten pek zevk almazsınız :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ulan yıldız denebilecek tek kişi şu anda mide ağrılarından geberiyo...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: LvL_Sabo, 14 August 2003 00:46 tarihinde demiş ki: ulan yıldız denebilecek tek kişi şu anda mide ağrılarından geberiyo...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza hueaheauhaeuheauheauhau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yıldız olanlar yedigine dikkat eder midesi agrımaz :P rookie sabo sen yat uyu yarın için mazeret bulmak kolay midesi arıyomus da bilmemneymişde.. :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yarın yıldızlık yapıp :), iverson formamı giyicem, ama yani bu iver son olucak. bi daha iverson forması giymem ıyk öyk öğğh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 14 August 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eheh abiler siz buyuksunuz ben aranızda ezılmem dımı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 futbol ytopunu k imgetiriyor? bende top getirecem[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 futbol topunu getirecem ben. bisikletçi varmış kal tarafında. orda da şişirtiriz bi güzel. basket topu da var ama ikisini taşıtmayın bana dynamickin top iyiydi zaten[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 biliyom bisikletçiyi :) onun sokağından da saihleinilir hani[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 17.00 hatta bence 17.00 geç arkadaşlar artık erken kararıyor. 16.30'a almayı öne sürüyorum buluşma saatini, katılanlar el kaldırsın.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 tepreşmeyin 17.00 çıkışta napılıyo moda sahilinde içmek mi patsos mu ben içmek sora patsos derim ;D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 phalanx ta iverson olacakmış hatta utanmasa vercek iverson a lol dralnu oynayacak, smaçları basıcak tek sorun yarın maçta uyuma ihtimalimiz var[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar