Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. geleneksel paticik basketbol maçı...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ahaha bragghh diyorum. :D

said:
Kenderleme, 12 August 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
fotoğraf makinesi getirsin biri de yapacaam mütiş hareketler ölümsüzleşsin herkes görsün :P[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir]
[hline]There's a heaven above you baby...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar kalbimi kirdiniz ya. Beni beklemiyormusunuz?? Sunu c.tesi yapinda bende oyniim lütfen.. Elimde olan bişey diil erken gelmek.. Anca o zamana aldik biletleri. Bana bi güzellik yapin yahu. Yoksa 3. geleneksel paticik basketbol maçında çıldırmış ve üstünüzden geçicek bi esteliniz olur ona göre.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
jacabo, 13 August 2003 15:59 tarihinde demiş ki:
ewet buyuk maca sayılı saatler kaldı :p bı daha solıyım bızle (gris ve ben )16,45 de trıp ın orda olsun benım gıbı kalın yerını bılmeyenler ıcın bı kac kere gıttımde ole aklımda kalmadı :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

benim gibi yap 16,30 da akdıköyde ol yoldan geçen her kıza kal nerde diye sor hem muhabbet cıkar hem yer bulursun
;)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...