BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ohoo adanadan kalkıp gelecek te... haftaya olsa gelebilirdi bu arada maçtan önce bi tabu oynayalimmi?[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 fotoğraf makinesi getirsin biri de yapacaam mütiş hareketler ölümsüzleşsin herkes görsün :P[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 tabuuuu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ahaha bragghh diyorum. :D said: Kenderleme, 12 August 2003 00:35 tarihinde demiş ki: fotoğraf makinesi getirsin biri de yapacaam mütiş hareketler ölümsüzleşsin herkes görsün :P[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] [hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ek$ııınnn[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 tabu uyar da nerde niçin nasıl neye ne nü ni nö nu vs?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: jacabo, 12 August 2003 01:25 tarihinde demiş ki: ek$ııınnn[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize çok yaşa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: LvL_Sabo, 12 August 2003 01:39 tarihinde demiş ki: tabu uyar da nerde niçin nasıl neye ne nü ni nö nu vs?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza tabu suz olmaz abi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: jankis, fi tarihinde demiş ki: said: akabininde jacabo demiş ki: çok yaşa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) motor![hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Arkadaslar kalbimi kirdiniz ya. Beni beklemiyormusunuz?? Sunu c.tesi yapinda bende oyniim lütfen.. Elimde olan bişey diil erken gelmek.. Anca o zamana aldik biletleri. Bana bi güzellik yapin yahu. Yoksa 3. geleneksel paticik basketbol maçında çıldırmış ve üstünüzden geçicek bi esteliniz olur ona göre.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 mümkün değil hoca çok erteleme oldu zaten 3.ye bomba gibi bi estel bekleriz :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 evet hoca öküzsel ertelemeler yaptık, 3. maça tabi ki estel'li olacaz ama yani. bu arada beyler her hafta yapalım bence şu basket olayını, hem düzenli spor yapmış oluruz (hatta bana haftada 2-3 bile olur da bazılarına uymaz)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bencede olur hatta gelecek maçta estel yine bende ehe[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ya okullar acıldıktan sonra mac yaparmıyız :) :) ? Hemde kal salonda :P tabi ayarlayabilirsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ya hatay sanki biliosun oynamayi yaw:)Çirkeflikle kazanıosun hep:)Hatayda turnuvada nasıl verdiler size:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 beyler 1 gün kaldı olaya tekrarlıyorum kal önü saat 17.00 de buluşulacak perş günü tabe :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 benden bi güzellik daha basket topundan sonra digital foto makinemide getiriyom beyler bayanlar :) ama su alıp taşıma işi sarmas beni ,bikaçınız market-kal su yolunu inşa etsin ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 e futbol topu da getireyim ben gene. ama şişirtmek lazım onu baya inik. oralarda şişirtebileceksek getireyim. bu sefer baya inik havası geçen seferkinden de beter[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bende pompa var[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 sende pompa getir ozm saboda fazladan iverson forması getirsin ne bilim geriden gelen takımların oyuncuları giyer yetişmek için :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 herkes iverson forması giysin eahu[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ewet buyuk maca sayılı saatler kaldı :p bı daha solıyım bızle (gris ve ben )16,45 de trıp ın orda olsun benım gıbı kalın yerını bılmeyenler ıcın bı kac kere gıttımde ole aklımda kalmadı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 abi kal bilinmez mi neyse :P 24,5 saat kaldı euah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: jacabo, 13 August 2003 15:59 tarihinde demiş ki: ewet buyuk maca sayılı saatler kaldı :p bı daha solıyım bızle (gris ve ben )16,45 de trıp ın orda olsun benım gıbı kalın yerını bılmeyenler ıcın bı kac kere gıttımde ole aklımda kalmadı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize benim gibi yap 16,30 da akdıköyde ol yoldan geçen her kıza kal nerde diye sor hem muhabbet cıkar hem yer bulursun ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eheh aslında bıraz erken bulusup bıde tabu cevırseydık nese[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar