Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna bu sabah başladım, soracaklarım var.


Jievaras

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle selamlar,

Guild Wars'a bu sabah itibariyle başlamış bulunuyorum. Öncelikle RP karakteri ile PVP karakteri arasındaki fark nedir? Anladığım kadarı ile PVP karakteri bütün özellikleri içinde olan sadece savaşmak için belirli alanlarda kullanılabiliyor. RP ise geliştirdiğimiz kendi karakterimiz ve haritanın heryerinde bulunabiliyor. (Bu benim yaptığım çıkarım biri izah edebilirse sevinirim bu konuyu.)

Herneyse RP karakterimi açtım ve bir iki quest yaptıktan sonra second profession olarak rangerı seçtim (açarken warrior seçmiştim.) Sizce bu seçim second profession olarak doğru yapılmış sayılabilir mi? An itibariyle level 2 oldum ve pointlerimi axe, hammer ve str ye kullandım. Level atladığımda nelere vermeliyim? Bu verdiklerim yanlış mıdır? Telafisi olamaz mı? Yeni karakter açıp sizin vereceğiniz bilgiler doğrultusunda baştan başlayarak bu uyarılarınıza uygun olarak stat, skill point vermek zorun da mıyım? Yoksa daha yolun başındayım ileride telafi edebilir miyim?

Kafama takılanlar şimdilik bu kadar arkadaşlar sabırla okuyup, cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.[signature][hline][ae] joiboi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rp karakteri ile pvp karakteri arasındaki fark aşağı yukarı bildiğin şekilde.

W/R güzel ve popüler bir seçim şu sıralar. Zaten bu meslek seçimi tamamen senin zevkine kalmış. İlerde sıkılırsan veya pişman olursan değiştirebilirsin ikincil mesleğini.

Bunun yanısıra gw'da yanlış bir şey yaparım diye endişelenmene gerek yok. Birincil mesleğin dışında her şeyi sonradan değiştirebilirsin. O kullandığın attribute puanlarını geri alıp başka attribute'ler için kullanabilirsin mesela. Oynadıkça sen de farkedeceksin zaten bunları. Tek tavsiyem acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diye düşünmeden rahat bir şekilde oynaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle açıklamalar için teşekkürler. Ayrıca şu an birlikte kasabileceğimiz, yardımlaşabileceğimiz herhangi Türk oluşumu var mı? Veya belirli kasma saatleri var mı? Her level her levella aynı party e girebiliyor mu? Taktir edersiniz ki şehirden çıktıktan sonra tek başıma sap sap dolaşmak istemiyorum. Sorularla bunalttım ama sanırım wow gibi izbe bi oyundan sonra bu aradığım rpg olsa gerek diye düşündüğümden heyecan içerisindeyim :D Son olarak şu an Lake Side Country'de kalan son 2 questimi yapip şehirden çıkıcam ancak buraya geçişte connecting diyip kalıyor ve unable to connect diyor. Bu benden mi kaynaklanıyor yoksa şu an sizdede bu sorun var mı? Son 2 questim orada ve giremiyorum.[signature][hline][ae] joiboi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trevize,

Grup icin Henchmanlari kullanabilirsin. Lvl7 bir charim vardi benim. Cumartesi bir karakter daha actim W/Mo pazar gecesi biraktigimda lvl13'tü ve 10 kadar zone açmıştım iki görev dişinda henchmanlari kullanarak. HUN'lardan devamli oyunda birileri oluyor aslinda. Ama millet şu an kasmaktan pek cevresine bakinamiyor:))

Bu arada oyunu oynarken habire ah ahh swg'yi keske bu adamlar yapsaydi demeden edemiyorum. Görüntüler muhteşem oyunda. Kar efektine bayıldım:)[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/MBH-MR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildigim 2 tane turk guild i var.Dark Saga(ilk guild im :) belki bana oyle geliyo ama cok zevk aldim yinede ayrildim) ve Scarlet Cuthalion(ikinci ve kisa bir sure icin bulundugum guzel bir guild).Bir tane daha vardi galiba ama onlari pek yakindan tanimiyorum.2 guild inda yardim edecegini dusunuyorum.Paticikte 2 guild danda uyeler var onlarla konusabilirsin.Oyundan zevk alman dilegi ile...[signature][hline]Logain Taron
Scylla The Elder
Everything for Dark Saga
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...