Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blade lermi güçsüz yoqsa Glave&spear larmı güçlü oyunda ?

Gift15h

Öne çıkan mesajlar

10 dan sonra 2 str 1 int şeklinde veriyrum ben.
blade/fire yaptım.fena değil vuruyo işte.kalkanla iyi block yapıyo bazen.
bu arada KO'cular gelmiş sanırım direk "Arkdşm!!11 kalkan alıyosunuz!!11" falan demiş.tartışma ortamı değil bura.bu oyunu size yar etmem ulan![signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe fistan sakin biraz :)

sword oynuyordum bende aegede full str gittim sende olduğu gibi hp azıttı ama banditlere en fazla 10 vuruyordum. dedim napcam ben şimdi?

meğersem blade ve swordta int'e ağırlık verecekmişiz
str sadece physcal damageyi arttırıyor. int ise magical damageyi arttıyıyor. asıl hasar verende magicallar zaten. karakterin yeniyse sorun yok ama ilerlediysen yeni char aç 2int 1 str şeklinde git.

benimde mantığıma ters geldi swordsman dediğin str si yüksek adamdır ama bu oyunda böyle deilmiş...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Trevize 'nin dediği gibi kullanmasını bilene hepsi çok iyi gider ama benim şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla;

PvP için en iyisi Blade.Shieldlar ile block,hızlı attacklar,düzgün potion kullanımı ile rahat PvP edilir.

Exp toplamak için en iyisi Spear/Glavie çünkü Trev'inde dediği gibi AoE Attack var ve bu sadece kendimize değil bizimle party'de olan arkadaşlara da büyük avantaj sağlar.

PvM için en iyisi Bowman tabii ki de :) Her skill PvM için uygun ama Bowman ile düzgün taktikler ile çok rahat yaratıklar alınır.Dün 16 levelken Giant Bandite saldırdım ve Bandit yanıma gelip bana vurana kadar neredeyse yarı canı gitmişti bile :) Düzgün potion kullanımı ile kestim baya zorladı 30 şişe potion 50 kadarda mana potion gitti ama değdi :)

Skiller kullanmasını bilenin elinde gayet süper olur ama dediğim gibi.Oyundaki amacınız ne ise ona göre şeçin skillerinizi.Sonra pişman olursunuz[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...