nymph Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu iki şarkı arasındaki benzerlik sadece benim mi dikkatimi çekti?[signature][hline]viva la vuotaggine
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yok çekildi dikkat, topiği de açıldı da, bence alakaları yok. onu da arada belirteyim :) ritm az benziyor o kadar.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
NoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bizim de dikkatimiz< çekti ki bi tane topik açtık bunla ilgili[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hayir akerfeldt'inde dikkatini cekmisti.. =)[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim I want you to lead me take me somewhere don't want to live in a dream...one more day Sure, if we change my perspective im certain i will change today! im certain it will change our ways when things fall into place .. lylide..
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dahi anlamındaki de ayrı yazılır vanille hanım. hatta www.dahianlamindakideayriyazilir.com
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 iyi be Elvyn bey. bir daha ki sefere dikkat ederim ama zaten türkcem kit. yeni yeni ögreniyorum yazim kurallarini .ayrica okunur ve anlasilir olmasi en önemlisi sanirim. tesekkür ederim uyardiginiz icin ayrica. edik : pardon elvyn özel isim di mi ? büyük yazmaliyim =P.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim I want you to lead me take me somewhere don't want to live in a dream...one more day Sure, if we change my perspective im certain i will change today! im certain it will change our ways when things fall into place .. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Aralık 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar