rebellious_3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [spo1=ZzZZZzzz][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :D :tebrikz:[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hiç aklıma böle bır ss almak gelmedı bı ara sana yollayamda gör her gun böle[signature][hline]xx paper mage np :16xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: rebellious_3, 05 Aralık 2005 15:44 tarihinde demiş ki: [spo1=ZzZZZzzz][/spo] Bazılarını kapata önünü gör be :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: angelusy, 05 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: hiç aklıma böle bır ss almak gelmedı bı ara sana yollayamda gör her gun böle eee o clanın baskanı olmakta ayrı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Dark_Mare, 05 Aralık 2005 15:49 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 05 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: hiç aklıma böle bır ss almak gelmedı bı ara sana yollayamda gör her gun böle eee o clanın baskanı olmakta ayrı bişi sen cypher damısın ?[signature][hline]xx paper mage np :16xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 iyi güzeLde ReSim GözükmüOr Bende mi Sorun var :D edit: tamm Gördüm[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %7.97 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 7x.xxx Server : Cyhper Benim Ezük Charım :D [Bu mesaj pckopat tarafından 05 Aralık 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 rebe kanka orada bi benim pm yok :D bilseydim bende yazardım tank kardeşim benim :D dikkat çekersek sadece hb yapan magelerin pmleri okunmuş :)acaba neden :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 use pm block :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 millet uçmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 en güzeli member olmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bilinc sen seeking açtın mı hiç Piana'da? Gör o zaman Pm leri :D:D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ [Bu mesaj Theridone tarafından 05 Aralık 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Theridone tarafından 05 Aralık 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Theridone, 05 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: [b]bilinc sen seeking açtın mı hiç Piana'da? Gör o zaman Pm leri :D:D Seeking açmama gerek yok. Bazen piana charı bırakıp bakkala falan gidiyorum ya da evde birşeyler yapıyorum. Aynı görüntü oluşuyor hiç merak etme. Yarın da klan kuracam ki pm block allahın emri artık bana...:D(Klan istemeyin verilmez)[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: angelusy, 05 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: hiç aklıma böle bır ss almak gelmedı bı ara sana yollayamda gör her gun böle Az kaldı 2 bilet aldık ALSHARO'yla sadece gidiş:) geliyoruuuzz.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar