Negative Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Herkese SeLamLar..NasıLsınız?[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 iyiyiz sen nasılsın[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Laviniam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Negative Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 SaoLun ßende İi OLmaya ÇaLı$ıyorum..[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 iiyiz positive...sen?[signature][hline]Bana washburn ver hemen şimdi.. Paticik Kızlar Klübü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 forum seni iyi eder[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Laviniam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Negative Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Saol İim Polymrogh :)[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 nega yeniden hoşgeldin[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mirabaaa[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bi de basla sıradan git tam olsun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hghg[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hosgeldin[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hoşgeldin.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 iiyiz hoşgeldinde neden negative poziitif deil?[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hosgeldın de ndn negatıve nıkın yaa??[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 size ne yaa:D hgeldin..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Bedava Kosp Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.