GEMINIhacked Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Madem böyle bir forum açılmış benim cihazı sizlerle paylaşayım dedim; Honda CBR1100XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hoşş ama araba derim gene de[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 güzel takla atılır bunla ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ulan dyna ağzını bi kere hayırlı açsan[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 gözümüz yok.. *büyük yalan söyler ve kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Haıyrlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilekleriyle.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 kocum guzel ama bunun yerine niye hayabusa yada ducati 999r almadin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 kapışalım dicem ama geçersin cbr 950 :)[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sendeki racing motormu?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 cihaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 offroad gel kapısalım guzelım :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ulan o offroadmu? puh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Haıyrlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileiyle[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben benim racingi boyatcam ya fuarda siyah wardi tek beyler cbr 950 ye ne renk gider sizce ben kırmızı diorum[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bende hayabusa almayı düşünüyorum ,senle bi 1vs1 yaparız o zaman :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kirmizi sari yada siyah[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Owner_Diemaster, 21 July 2003 12:16 tarihinde demiş ki: ben benim racingi boyatcam ya fuarda siyah wardi tek beyler cbr 950 ye ne renk gider sizce ben kırmızı diorum[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum yapabilir misin bilmiorum (gerçi parayı bastırırsan olur) siyah yap ama mat renk olcak bööle taşlanmış alüminyum gibi yani deli olur :)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deniz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 gercfekten guzel sevdim.senin cihazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 helal[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 çok tatlı alet tek kötülüğü türkiyede motor sux[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 her ne kadar 2 tekerlekli her araca alerjim varsada honda'nin motor relami sloganlarina bayilirim -Herkezde klima 4 airbag sunroof standart olabilir ama sadece bizde günde fazladan 1 saat uyku standart[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Ehm bayadır bakmadım bu tarafa, bi sürü cevap gelmiş, herkese teşekkürler. Resimdekiyle aynı renk değil, bendeki siyah. Hayabusa yada daha agresif bir motor almamamın nedeni CBR1100'ün koltuğun 2 kişi için daha uygun olması, böylece eşimde rahat yolculuk yapabiliyor (hatta uyuduğu bile olmuş aman dedim!). Bu motor varabileceğim en yüksek nokta, bundan sonra (inşallah) sanırım ST1300 PanEuropean veya o tarz bir motor alacağım. Kapışma konusuna gelince, eğer olurda piyangodan falan para çıkarsa 2. bir cihaz alabilirim, o da sadece pist için, ama pist dışında (yani şu anda) kesinlikle yarışmam (zaten o kadar becerikli de değilim, viraj çalışmam lazım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Infeqted, 21 July 2003 11:37 tarihinde demiş ki: ulan o offroadmu? puh[hline] moto X degıl, enduro benımkı dolayısıyla offroad gıdebılıyorum ama pıstte falan gemını tokatlar :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 beraber uçuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Motorda fıstık yeşili üstüne sarı çok hoşuma gidiyor neden bilmiyorum güzel duruyor.[hline]Every time you drop the bomb You kill the god your child has born... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar