GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ben Kazaa Lite en son versiyonu kullanıyorumda,ben bu kazaa kullananlardaki bütün Namahrem videoları tükettim yenilerini ve iyilerini bulmam lazım bildiğiniz iyi videolar falan olan bir share programı varmı acaba?[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Sharereactor var? (hani emule, edonkey ile baglanilan.) Bide overnet var. Forumlarda arama yap bulursun. Ozellikle su "peer to peer training" yazisini oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 mldonkey :) Şu anda mldonkey'in desteklediği networkler : - Soulseek - Shareaza ( Kazaa ) - edonkey - bittorrent - fasttrack - gnutella - open napster - direct connect Yani bu ne demek oluyor ? Eğer tüm plug-in leri yükleyip de bir search yapar ve download a başlarsanız, bu tek networkten değil, tüm networklerden azar azar geliyor. Eh bu da bir hayli download'u "boost" ediyor :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hmm detaylar sharky? nasıl yapılır nedir ne diildir ilginç ve iyi geldi bi anda bana bu =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Uyarmam gereken 2-3 nokta var mldonkey konusunda.. En son win32 sürümü pek bir beceriksizdi.. Bazı zamanlarda downloadun bittiğini anlamıyordu, bazı zamanlarda programı kapattığınızda downloadları save etmeden kapatıyordu, falan filan.. Son sürümü nasıldır bilemiyorum.. İkinci uyarmam gereken nokta, mldonkey pek "Next, Next" lik bir program değil. Uğraştırabilir sizi, eğer alışkın değilseniz. Ama aranızda Linux ile az da olsa haşır neşir arkadaşlar varsa, zaten alışkındır bu tür şeylere. mldonkey'inizi ister bir makinaya kurabilir ve web, başka bir gui aracılığı ile uzaktan kontrol edebilir, isterseniz de localhost'unuza kurup, yine web veya gui yardımıyla kontrol edebilirsiniz.. Direk olarak Kazaa gibi bir şey beklemeyin, iyi şekilde kullanabilmek için komutları iyi kullanmanız ve biraz zaman geçmesi gerekebilir.. Benim size önerim, eğer etrafınızda bir yerlerde bir Linux veya BSD box varsa, ona kurmanız ve sürekli kullandığınız makinadan kontrol etmeniz.. ( merak etmeyin hangi makinaların ulaşabileceği direk programın içinden belirlenebiliyor ) Linux üzerinde henüz bir falsosunu görmedim programın. Gayet iyi tasarlanmış ve programlanmış. Kullanan arkadaşların komutları bir defa daha gözden geçirmesini öneriyorum.. ( > ?? )[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sharky o mldonkey'i bende gordum de baya karisik geldi. Su overnet ve emule dokumanlari gibi sende bunun icin bir dokuman hazirlayabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Döküman moduma girdiğim an 2-3 şey yazacağım zaten yine. Arada bu da kaynar. :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 *! minik cocuk modu * Ben bu amcayi cok sevdim bana dokuman yaziyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 abartmayalım :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 eMule, kesinlikle! tabi o kadar kullanmama ragmen hic ama hic tek turk serveri olan adanet serverinda yer bulamadim ya, icimde hala bir ukte kalmistir lol :) herneyse diyorum eMule diye, cok az kiside olan 700mb gibi bir dosyayi 1 haftada falan cektim ve cok kotu sartlar altinda dahi hic problem yasamadim, kesinlikle tavsiye ediyorum :) bu arada kazaa gibi deil, upload'u kesemiyorsunuz, kestiginiz zaman dl bandwithini de dusuruyor ama net uzerinde onu da kiran dosyalar var ben onlari kullaniyorum sahsen :) kufur etmeyin lutfen :P[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: thelegbra, 12 August 2003 16:08 tarihinde demiş ki: eMule, kesinlikle! tabi o kadar kullanmama ragmen hic ama hic tek turk serveri olan adanet serverinda yer bulamadim ya, icimde hala bir ukte kalmistir lol :) herneyse diyorum eMule diye, cok az kiside olan 700mb gibi bir dosyayi 1 haftada falan cektim ve cok kotu sartlar altinda dahi hic problem yasamadim, kesinlikle tavsiye ediyorum :) bu arada kazaa gibi deil, upload'u kesemiyorsunuz, kestiginiz zaman dl bandwithini de dusuruyor ama net uzerinde onu da kiran dosyalar var ben onlari kullaniyorum sahsen :) kufur etmeyin lutfen :P[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Ama oda çok yavaş indiriyo yaw :([hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Yavaş mı ? Vah vah. Dikkatinizi çekerim, Session Uptime = 1 min.. Yani başlar başlamaz nedense 10 kb/sn ile gelior. Upload'um ise 1 kb/sn ile sınırlı..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.[Bu mesaj ShARkY tarafından 12 August 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 mldonkey gibi bi çok network den çeken başka prog var mı peki?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... [Bu mesaj Aegean tarafından 13 August 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aegean tarafından 13 August 2003 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kaçIn,gIcIk2 işin yoqmu csmden sonra burası kaldırmaz seni...[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar