ArKaC1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaşlar ben geldim nickden gıcık kapmayın counterdaki nicki bana arkacı derlerdi ordan kaldı :D neyse daha konuşacak çok vakitimiz olur tekrar merhaba herkese Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 slm genç adam[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 biz burda cs oynamıyoruz ki :-) hoşgeldin ama bence değiştir nickini hoş değil valla forum burası. aha burdan değiştirebilin[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 18 Ekim 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 slmlar bi ara counter yaparz bana da pusu derler[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArKaC1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 soldatda yaparız sunucusuda varmış ne güzel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 oşgeldin, nik süper :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hoşgeldin ama nickini değiştirip daha güzel bişey seçersin daha güzel olur sanki :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 soldatta her zmn warım ama cs de daa iiymdr[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... erkeim arkadaslar ich bin ein herr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hoşgeldin[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArKaC1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arklar nickde kotu bi anlam yokki cs de hem awp ile arkadan vururdum ondan arkacı derlerdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Onu anladık da yanlış anlaşılmaya açık bi nik :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hojgeldin değerli pati karde$im. Paticik Forumları geni$ kitlesi ve saygın yönetimiyle a$ağıda sayacağım bölümlerden olu$makta. 1-2 Dk'nı ayırıp gezersen emin ol senin yararına olacağını farkedeceksin. $imdiden te$ekkürler. - Paticik.com: Bu bölümde Paticik.com hakkında duyurular, öneriler, eleştiriler, yorumlar, sistemler, kapanma tarihleri ;) bulunuyor. - Yeni Gelenler: Bu bölümde, paticik.com'a yeni olan üyelerin karşılanması var. (O yüzden bu topic yeni gelenler bölümünde mesela) Onlara yardımcı olacak bilgiler, onlara sıcak hoşgeldinler var. Yani yeni gelenler ilk konularını oraya açabilirler. Onları sıcak bir karşılama bekliyor. :) Her ne kadar post kasılma bölümü olarak görünsede yeni gelenlere iyi davranmak başta Karşılama Kurlu Başkanı insight [ Ben ] olmak üzere herkesin görevidir.Görevi kötüye kullananlar cezalandırılır. - Çizgi Dünyası: Bu bölüm, her türlü çizgi film, dizi, romanı içine alıyor. Yani herhangi bir anime ile veya çizgi film ile tartışmalarınızı burada yapabilirsiniz. Sakın kendinizi Bart veye Hommer zannetmeyin. - Karalama Defteri: Şair veya yazar adayı üyeler buralara şiir veya yazı denemelerini yolluyor, birbirleriyle paylaşıyor, üstüne üstlük yeni çıkan ve ya çoktan çıkmış kitaplar hakkında konuşuluyor, tartışmalar yapılıyor. Sizde içinizden gelen şiir,düz yazıları yazabilirsiniz. İyi veya kötü eleştirilere açık olarak tabii. - Vizyon: Bu bölüm, sinema ve televizyon ile ilgili herşeyi barındıran bir bölüm. Filmler hakkında yorumlar, reklamlar hakkında yorumlar, diziler hakkında tartışmalar vesaire... Yalnızca Kurtlar Vadisi'nden ibaret gibi görünsede her film çekilmeden önce bizde tartışılır ;) - Müzik: Müzik hakkında her şey. Albümler tartışılıyor, şarkılar, gruplar, sanatçılar, konserler. Ne isterseniz. - Pati Pet: Evcil hayvanlar hakkında tartışmalar, yorumlar, paylaşımlar... Orc_Lord'u görünce kaçın :) - Konu Dışı: Geride kalan hiç bir bölümün konusuna dahil olamayacak konular hakkında.Dikkat ediniz. Araştırınız eğer harbi konu dışıysa açınız...! - İnternet: Bulduğunuz ilginç websiteleri, web design vesaire hakkında konuşabileceğiniz bölüm.Buİnternet Bölümü Hakkında by Insight yazıyı okumanızı öneririm. - Donanım & Yazılım: Bilgisayar donanımı ve yazılımı hakkında konuşabileceğiniz bölüm... - Masaüstü: Masaüstü oyunlarının tamamını kapsayan bölüm. - Spor: Basketbol,Futbol harici bütün konuları tartışabilirsiniz. -Futbol Burada Futbol hakkında herşeyi belli kurallar çerçevesinde tartışabilirsiniz. -Basketbol Burada ise Nba ve diğer ligleri tartışabilirsiniz. Yani basketbol hakkında herşey burda -Kişisel Bölümünde anılarını,sorunlarını,itiraflarını paylaşabilirsin. BonePART'ın Nedir Kişisel? Adlı threadine bakmanız şiddetle önerilir. -Eğitim Bölümünde okullar hakkında bilgi sınav sorunları..vs.vs gibi bilgilere ulaşabilirsin. -Gezdim Tozdum Bölümümüzde Gidilesi Görülesi yerler hakkında bilgi edinirsin. Bildiğin güzel yerleri paylaşabilirsin. Tutorials [Öğretiler] Bölümünde resimli yapımlar öğrenir ve paylaşırsın. İmza sildirme tutorial'i by Saeros'u Okumanız önerilir (: - Patinaj: Araba ile ilgili herşeyin tartışıldığı bölüm. Modifikasyon, yarışlar, araba tavsiyeleri, hangi araba kaç beygir falan. (: Dyna'nın mekanı. Aman deyim uzak durun. Gizli yönetici o. - Tarih: Genel olarak tarih. Cafein yönetiminde giden bir gemi. Her ne kadar bazı zamanlar haddini aşan konular tartışılsada Cafein ve Pati yönetimi derhal müdahalede gecikmiyorlar. - Görsel Sanatlar: Burada da ressam patiler, çalışmalarını birbirleriyle paylaşıyorlar, ressamlar, resimler, fotoğraflar hakkında yorumlar tartışmalar. - Bilgisayar Oyunları [PC]: PC Oyunlarını kapsayan bölüm. Her türl Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArKaC1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaş mod falanmısın yoksa madalya ne işe yarıyor? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1000, 5000 ve 10000 mesajda bir madalya alıosun Ne kadar mesaj attığınla alakalı yani Edit: Sıfırları eksik yazmışım :d[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Ekim 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Madalya Sistemi Madalya, üyelerin bazı iyi davranışlarından ve ya gevezeliklerinden dolayı kazandıkları ufak resimlerdir. Peki nedir bunlar ve ne zaman verilir? Bu madalya 1.000 Veya üzerinde mesaja sahip üyelerde bulunur. Bu madalya 5.000 veya üzerinde mesaja sahip üyelerde bulunur. Bu madalya 10.000 veya üzerinde mesaja sahip üyelerde bulunur. Bu madalya Patick Lyrics'e 1.000 veya üzerinde lyric gönderen üyelerde bulunur. Ayrıntılı bilgi için Bu madalya Patick Lyrics'e 2.500 veya üzerinde lyric gönderen üyelerde bulunur. Ayrıntılı bilgi için Bu madalya Paticik Edebiyat'a 1.000 veya üzerinde yazı/şiir gönderen üyelerde bulunur. Bu madalya değildir tam olarak. Paticik Radyo WJ'lerine verilen madalyadır. Bu madalya ise, insanlara durmaksızın yardım eden sayılı kişiye verilen iyilik madalyasıdır.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal| Mail | : [email protected]| Radio | : Wj ErgenekoN| Forum | : InsightInsight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArKaC1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sende neden sonuncudan yok? [Bu mesaj ArKaC1 tarafından 18 Ekim 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Demek ki herkese yardım etmiyo :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 edit//allah cezamı versin lol[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 18 Ekim 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hoş[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 geldin iyiki[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Laviniam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hosgeldin[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.