DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Beni de aranıza alır mısınız ben burda yeniyim de:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 gel gel hoş geldin... şimdi bir damlar upuzuun bi hoşgeldin ahanda bursası bu diye msj atar[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yemezler 9 gün olmuş sen geleli :-p balonun bile patlaklamış...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 doğru ben buraya geleli 9 gün oldu ama bana kimse hoşgeldin dememişti.Ben istemez miyim davullu zurnalı karşılanmayı,ha?:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abicim sen bana biraz para yolla sana şöle davullu zurnalı bi hoşgeldin yaparız:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu arada ismin güzelde biraz anlamsız abicim, Çöl Gülü.... Bence güzewlde ÇÖlde gül olmazki?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hosgeldin[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu arada ismin güzelde biraz anlamsız abicim, Çöl Gülü.... Bence güzewlde ÇÖlde gül olmazki? demişsiniz de zaten ismimin özelliği de o.En imkansız ortamlarda bile yaşayabiliyorum:) Ortama uyum meselesi:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ne oratama uyumu ortam sana uyacak!!! En imkansız ortam derken????? Okyanusun dibinde tek başına mı? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Manyak bi şarkı adı. Hoşgeldin desertrose...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoşbulduk:) Sting hayranı olarak bu adı almak benim için bir şereftir:) Bence de süper bir şarkı... Bu arada okyanusun dibi mi demiştin?yok... orda ben değil de belki hurşit yaşayabilir....:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: DesertRose, 01 Kasım 2005 00:15 tarihinde demiş ki: En imkansız ortamlarda bile yaşayabiliyorum:) Ortama uyum meselesi:) bukalemun koyaydın :-p aa sevdim ben bu nicki alınmamışsa bi feyk açayım[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hurşit?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hurşit...Bizim Hurşitt...Heee...Benim su kaplumbağam...Ben suda uyum sağlayamayınca hemen Hurşit devreye giriyor:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İki erkek bir denize sığmaz olum:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Dur bir dakika mola! İki erkek bir denize sığmaz demekle ne demek istedin? Ben bir bayanım ama:([signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 dezırtrozız leylele diye şarkı vardı stingin bak oordan şey ettim yaaa.[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hadi yaaaaaa. Bayan mı??? Ulan zaten anlamalıydım rose filan geçince. üstelik erkek adam kamlupbağa beslemez pirahana beslerdi dimi....[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgelidin gel bakalım[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin, bu arada baya enteresan bir isim koymuşsun kaplumbağana...[signature][hline]...Nevermore... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexze Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin hoşgeldin bakimm :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşbulduk:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.