DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Beni de aranıza alır mısınız ben burda yeniyim de:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 gel gel hoş geldin... şimdi bir damlar upuzuun bi hoşgeldin ahanda bursası bu diye msj atar[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yemezler 9 gün olmuş sen geleli :-p balonun bile patlaklamış...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 doğru ben buraya geleli 9 gün oldu ama bana kimse hoşgeldin dememişti.Ben istemez miyim davullu zurnalı karşılanmayı,ha?:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abicim sen bana biraz para yolla sana şöle davullu zurnalı bi hoşgeldin yaparız:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu arada ismin güzelde biraz anlamsız abicim, Çöl Gülü.... Bence güzewlde ÇÖlde gül olmazki?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hosgeldin[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Alıntıla
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu arada ismin güzelde biraz anlamsız abicim, Çöl Gülü.... Bence güzewlde ÇÖlde gül olmazki? demişsiniz de zaten ismimin özelliği de o.En imkansız ortamlarda bile yaşayabiliyorum:) Ortama uyum meselesi:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ne oratama uyumu ortam sana uyacak!!! En imkansız ortam derken????? Okyanusun dibinde tek başına mı? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Manyak bi şarkı adı. Hoşgeldin desertrose...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoşbulduk:) Sting hayranı olarak bu adı almak benim için bir şereftir:) Bence de süper bir şarkı... Bu arada okyanusun dibi mi demiştin?yok... orda ben değil de belki hurşit yaşayabilir....:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: DesertRose, 01 Kasım 2005 00:15 tarihinde demiş ki: En imkansız ortamlarda bile yaşayabiliyorum:) Ortama uyum meselesi:) bukalemun koyaydın :-p aa sevdim ben bu nicki alınmamışsa bi feyk açayım[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hurşit?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hurşit...Bizim Hurşitt...Heee...Benim su kaplumbağam...Ben suda uyum sağlayamayınca hemen Hurşit devreye giriyor:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İki erkek bir denize sığmaz olum:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Dur bir dakika mola! İki erkek bir denize sığmaz demekle ne demek istedin? Ben bir bayanım ama:([signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 dezırtrozız leylele diye şarkı vardı stingin bak oordan şey ettim yaaa.[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hadi yaaaaaa. Bayan mı??? Ulan zaten anlamalıydım rose filan geçince. üstelik erkek adam kamlupbağa beslemez pirahana beslerdi dimi....[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgelidin gel bakalım[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Alıntıla
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin, bu arada baya enteresan bir isim koymuşsun kaplumbağana...[signature][hline]...Nevermore... Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Alıntıla
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşbulduk:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.