angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 arkadaslar okuldan yeni geldim..haberiniz olsun:D çok sıkıcıydı okul,biraz şebeklik yapiyim dedim,mazur görün..:)[signature][hline]Follow the Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: angband, 25 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: arkadaslar okuldan yeni geldim..haberiniz olsun:D çok sıkıcıydı okul,biraz şebeklik yapiyim dedim,mazur görün..:) lol ne diyim sana yaaa :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Okul her zaman sıkıcıdır...Ozaman ozaman Allah'ım naayyıırrr!!![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hosgeldin evine .D[signature][hline]Who can explain? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: angband, 25 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: arkadaslar okuldan yeni geldim..haberiniz olsun:D çok sıkıcıydı okul,biraz şebeklik yapiyim dedim,mazur görün..:) , lol foruma yeni gelenler icin bu bolum ehe.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 okuldan eve gelince insan sevindirik olup heyecanla böyle şeyler yapabiliyor tabi =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: -Nae, 25 Ekim 2005 21:01 tarihinde demiş ki: said: angband, 25 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: arkadaslar okuldan yeni geldim..haberiniz olsun:D çok sıkıcıydı okul,biraz şebeklik yapiyim dedim,mazur görün..:) , lol foruma yeni gelenler icin bu bolum ehe. vallahamı?:) biliyorum canım... şımardım biraz...[signature][hline]Follow the Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ahahahaha... :D :D *kopar ve sonra yarılır*[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bu arada hoşgeldin :) iyice dinlen bakim.. Ama bu yanlış anlaşılma çok hoş olmuş.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kim yardı?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 puahaha manya :D[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi [Bu mesaj pogodi tarafından 26 Ekim 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timoo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 : )[signature][hline]azkeryuss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :tebrikz:[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Bedava Kosp Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.