riglous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Araba yarışı severlere tavsiye... Özellikle NFS2 (Eski olan)'deki tada oldukça yaklaştım oynarken. Gerçeklik vs. bu gibi şeyler değilde oynanış bakımından, adrenalin bakımından güzel bir oyun. "Fast and Furious"a benzetmişler bir miktar; yarışıyosun, kazandıkça yarıştığın adamın arabasını alıyosun; gittikçe yükseliyo arabaların kaliteleri; oyun da gittikçe zorlaşıyo. Zorluk ayarlaması yok. Başta kolay gelecektir, ama ilerledikçe zorlaşıyo. Beni en çok vuran tarafı (filmi izleyenler hatırlar) NOS'lar. Daha sonuna gelmedim oyunun ama şimdi sahip olduğum arabada 1 adet NOS var. Sanırım ilerde bunların sayıları artacak... Hasar alabiliyor arabalar, özellikle NOS kullandıktan sonra çok dikkat etmek gerekiyor, aşırı hız, bol kaza, bol takla, bol hasar... Yapımcı Rockstar; GTA2'yi yapan firma, grafikler hakkında benzer şeyler söylenebilir, "aşmış" değil ama güzel. Sanırım motor aynı, arabaları eklemişler, ki arabalar da güzel çizilmiş. Ben 34MB GeForce 2 MX'le iyi performans sağladım. Oyunun arasına güzel atraksyonlar sokmuşlar, yarıştan önce meydan okuduğun adamla konuşuyosun fln, sana laf sokuyo bi yığın (karakterleri çok tatlı yapmışlar...mest oldum) sonra küçük bi görevimsi gibi bi şey alıyosun, yok polislerden kurtul diyo, polisleri ekiyosun ya da küçük bi yarış düzenleniyo onda birinci olduktan sonra asıl yarışa geçiyo, (genelde 2.ler daha zor) onu da kazanırsan adamın arabasını alıyosun... Diyeceğim odur ki, iyi eğlenceler.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 rockstar gta daki yeterince iyi olmayan sensitivity ve benzer kontrol hedelerini bu oyunda da kullanmış kötü texturelara dandik carrier mode eklenmiş menüsü dışında hiçbirşeyi akılda kalacak kadar iyi değil müzikler pehh.. gta nın yarış oyunu bu diye satılıyor ancak gta nın tırnağı bile olamaz almamanız tavsiye edilir[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible?
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Çok da ezik bir oyun değil yalnız beğenen çok tanıdığım var.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 çok ezik demedim :) beğenen benim de tanıdığım var ben gta veya nfs etmez hatta onlara yaklaşamaz diyorum[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible?
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 NFS2 den sonra onun gibi oyun çıkarmadılar, onun kadar saran, basit, eğlencelik oyun... Bu onun gibi... Ben benzerini görmedim ayrıca, o nedenle orjinal sayılabilir. Adamlar klasik bi yarış oyunu yapmamışlar...
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ah şu Burnout 2'yi PC'ye çıkarsalar bi araba oyunu görseniz ahhhh *!?!?!?! konsollara fazla yaklaştığını düşünür....* veee Winnig eleven da neymiş FIFA yıkar geçer be?!?!(???)[hline]Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Winning Eleven rulz tek geçerim[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 oyun baya eğlenceli ben tavsiye ediorum arabarla haşır neşir oyun arayanlara ... şimdiye kadar nfs2 dışında hiç bi yarış oyununu bu kadar oynamamıştım :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Fealorth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 beyler benim cd de bi sorun war eger crack gerekiosa oyunda ki calısmadı bende crack lazım galiba biri bana ulaşabilirmi # 10005463[hline]===ShocK===
Fealorth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bu oyunu oynayan yokmudur ya ?? Aldım fakat oyunu yüklüorum calıstır deyince yyükler fake i gösterip tekrar mouse eski haline donuo kalıo win de crack yapim diorum icinde war cd 1 in fakat bu sefer de bilg takılıo her cracki yapışımda yane biriniz bana crack varsa göndereblirmi eger crackliyse...[hline]===ShocK===
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 burnout 2 rule :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 microsoft sidewinder gamepad'im var, ve çok zevkli. Bir de gamepad'le deneyin, alacağınız tad ikiye katlanacaktır...[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
Öne çıkan mesajlar