vanilla Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bende aranıza katıldım arkadaşlar uzun zamandır arkadaşlar ısrar ediyordu. Kısmet bugüneymiş. Merhabalar... Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hoşgeldin o zman bak ne güsel zararın neresinden dönersen kardır:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu aralar nick sıkıntısı var galiba cok benzer nickler aliyor insanlar, vanilla hoş geldin ama vanille hanım kızım ile karısmaması acısından nickini degiştirirsen guzel olur[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hehe vanille kızıcak bu duruma ama :D h.g[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hoşgeldin kardeş[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 işi gücü yok bu milletin...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Alıntıla
Subx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Merhaba diyene Merhaba derim abi,çünkü bende Merhaba demeyi severim. Oh geyik tadında. Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 merhaba hoşgeldin... :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 peki , özelden rica ettiydim degistirirmisin diye ama. israr etmeyecegim yine de degistirirsen bahtiyar olurum =P bak caramel yapabilirsin ya da cikolata ne kadar tatli... neyse hosgeldin aramiza vanilla =)[signature][hline]In sleep he sang to me ,In dreams he came That voice which calls to me And speaks my name And do I dream again For now I find The Phantom of the opera is there Inside my mind lylide.. Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Dory'giller bitti vanilyagiller geldi =) Hoşgeldin.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Winsight gelmişti ya ölmüştüm ona "Abim sık sık giriyordu bende ondan özendim fln demiş" Feykinde düzgünü canım :) p.s : hoşgeldin.[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 selam ben krokan hehe=P hşgldn[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Alıntıla
nba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldün[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hosgeldin :-)[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Bedava Kosp Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ehehe SoulCupe diye biri de gelir şimdi :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.