Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Şu sertifika olayı seneye yürürlülüğe girecek 86 lılar zor ehliyet alacak patlasın arkadaşlar :)[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bende ehliyet var kurtardım valla ama şunu söliyim bu uygulama en azından ilerisi için oldukça iyi sonuclar doguracak, daha cok kurallara uyan ve daha saygılı sürücüler (en azından mecburiyet ten) olucak.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 çoook beklersiniz. türkiyede hiç bi zaman öle saygılı trafik olmaycak.isterlerse seçme adamlara ehliyet versinler.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 kursa gidicekler sınavlara giricekler hepsinden geçtikten sonra sertifika alıcaklar 2 yıl boyunca ehliyet verilmicek teste tutulacak mesela 3 kere kızmızı ışıkta geçerse falan bunun gibi sınırlar ıvar ozaman ehliyet alamayacaklar bu gibi kurallara 2 sene boyunca tamami ile uyanların sertifikasını alıp ehliyeti ozaman vericekler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bi akrabam oturuyo almanyada kardeşim gittiydi orda kaldı bi ay sonra geri donucek ucaga yetiştirmek için altında jip var otobanda yok sıkışmış ilerlemiyo cıkmıs yoldan sağdaki tarlaya dalmıs ordanayrdırmıs sonra kuyrugun en basına kaynak :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ohh patladım![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: SilphatosIce_, 10 August 2003 13:05 tarihinde demiş ki: Ohh patladım![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage fena patladın :)[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 aslıdna güzelde kötü yani :([hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hehe ii oldu meraklı deildim zaten.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 85 liyizde noluyor sanki bu sene öss yüzünden alamıycam seneye gene patlıycak bende.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Olay nedir hiç duymadım?[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ehliyet için yeni kriterler çıkacak bu yıl yani bu yıl alacak olan 86 lar patlayacak...2 yıl denemeden sonra ehliyet verilecek belli bir ceza puanından sonra bir kaç kere daha sınava girecen hede hödö işte.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 naapalım 2 yıl dikkatli kullanırıs :)) ehehe işin şakasıtabe ben paso dikkatli kullanırım (işalla) ama seneye nisan dendi mi direk başlıorum ehliyet işlemlerine[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Lixad, 10 August 2003 19:45 tarihinde demiş ki: 85 liyizde noluyor sanki bu sene öss yüzünden alamıycam seneye gene patlıycak bende.[hline]Alma? Mater? komiğime gitti işte bu Ne olacak ki sonuçta ÖSS ile Ehliyet dünyanın en lakasız şeyleri ÖSS yüzünden ehliyet almamak gerçekten acayibime giidyor[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sçmık bir durum... Gidip amerikada kalırım ordan alıp gelirim geçmiyor mu burda?[hline]Every time you drop the bomb You kill the god your child has born... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 geçmiyor diye biliyorum[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ahah iyi patladi sizde 85li olarak zuaha diye guluyorum aralıkda alıyorum ehliyeti[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bende kasımda :)[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErOr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ohhhh bende 86 lıyım bu nedemek yani bendede patladı ama boyle bi kanunu sanırım digerleri gibi gec cıkarırlar yanı bız yırtarız[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz Aglasak dünyada tek bir kul duymaz Bize bizlerden baskası dost olmaz...... ErÖr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 amerikada ben girdim. Kadin beni yavas kullanma ve asiri dikkatten dolayi birakti. Hala amerikada alirim diyen varsa feci kalbini ve vucudunu kirarim. Dalga gecenlere de katmerli muamele var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bende patladım o zaman :([hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Patlayan patlayana..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 amerika'da ehliyet turkiye'de geciyor ancak turkiye'deki ehliyet amerika'da gecmiyor. ha bu arada oss ile ehliyetin ne alakasi var yahu , bitkisel hayata filan mi giriyorsunuz yapmayin yaziktir gunahtir heh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Hakketten ne alaka!![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bom[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar