Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VW Jetta Comfortline

Jievaras

Öne çıkan mesajlar

jetta nın dizeli zannedersem 40 milyardan pahalı ama megane 2 dizel full gibi bişeydi galiba 40 41 milyar bişeydi
hatta ben alıyodum depozito felan da vermiştim
sonra yan yattık çamura battık depozito gitti arada
ama megane 2 tavsiye ederim arkadaşımda var deli gibi gidiyo[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

Dizel olmak zorunda değil arkadaşlar hatta tercihen benzinli bile diyebilirim. Bu arada Fistan'ın tavsiyesiyle alfa sitesinde dolanırken 156 bana biraz ağır kaçar gibi geldi ama yeni 147 lerin 3 kapılı modeli hoşuma gitti fakat sanırım içini herşey opsiyonel yani içi bomboş arabanın fiyat listesindeki hali?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelde,
40 milyar civarı bi para verdikten sonra ya Cafein gibi daha üst sınıf bir otomobil alacaksın yada 2. el değeri yüksek olan bir otomobil alacaksın. Bu bağlamda alman otomobillerini tercih etmek mantıklı oluyor. Opel, VW gibi. Fordda belki sayılabilir. Jettaları beğenmiyorum hatta tüm VW ler için hakettiklerinin üzerine fiyatlara satıldığı kanısındayım fakat yinede 2. el piyasası olarak mantıklı bir araç. Vectra veya Astra da düşünebilirsin ancak Aramis gelip araç tavsiye edin dediğine göre pek sıcak bakmıyormuşsun gibi birşey algıladım?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

her nekadar vw group fanatiği olsam da gerçekten de vw ülkemizde biraz pahalıya satılıyor gibi. işte o yüzden skoda ve seat var :)

hele yeni passat ve jetta çok çirkinler. ölçüsüzce kromajlanmışlar. çingen yavrusu gibi olmuşlar :(

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen cumartesi baktım Jetta'ya, çok kötü olmamış özellikle comfortline gayet şık duruyor bence. 1.6 normal motor yerine 1.6 FSI düşünülebilir ancak o zamanda aynı fiyata comfortline'dan midline'a inmek zorunda kalınıyor. Ama araç olarak ben beğendim Jetta'yı.

Aynı fiyat range'inde alfa 156 da var ama tabi ciddi düşünmek lazım alfa'yı. İkinci eli sorunlu, servisi pahalı, yedek parçası pahalı. Tavsiyem aynı fiyat aralığında olan Mazda 3'e bir bakman. sanırım 38 milyar 1.6 full Mazda 3 fiyatı.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...