Jievaras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Jetta Comfortline hakkında düşündüklerinizi yazabilir misiniz? Ayrıca bu fiyatlar civarında düz vites 1.6 115 hp lik 4 veya 2 kapılı araba tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Fiyatı nedir? 1.6 110 beygir dizel Volvo S40 liste fiyatı 50 milyar. Ama sanırım Jetta daha ucuzdur? (üşendim saat 3:30 olmuş yatıyorum kim bakacak fiyatına :D)[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 jie arkadasimiza yardimci olalim.gerci ben sonunda onu opelci yapcam orasi kesinde, fikir olsun en azindan gidip bakalim. arkadasin aradagi kriterler 40 milyar civari olucak 0 olucak 4 kapida yada 2 kapi farketmez benzinli olucak.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Alfa 156 1.6 Full Seat Toledo TDi Signo Plus 1.9 110hp [spo1=toledo][/spo] Mercedes A 160[signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 jetta nın dizeli zannedersem 40 milyardan pahalı ama megane 2 dizel full gibi bişeydi galiba 40 41 milyar bişeydi hatta ben alıyodum depozito felan da vermiştim sonra yan yattık çamura battık depozito gitti arada ama megane 2 tavsiye ederim arkadaşımda var deli gibi gidiyo[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Dizel olmak zorunda değil arkadaşlar hatta tercihen benzinli bile diyebilirim. Bu arada Fistan'ın tavsiyesiyle alfa sitesinde dolanırken 156 bana biraz ağır kaçar gibi geldi ama yeni 147 lerin 3 kapılı modeli hoşuma gitti fakat sanırım içini herşey opsiyonel yani içi bomboş arabanın fiyat listesindeki hali?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 alfa sorunlu arabadir.parcasi cok pahalidir.fakat tempralarin bile cogu parcasi uyuyor :D ama servisden alirsan pahali oluyor.alfa aldirmam ben sana bekle bakcaz dedigim arabalara[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 alfa alırsanız servisten çıkmaz araba açıkçası seat tavsiye ederim.. WV teknolojisi ve yenilikçi tasarım. aynı paraya daha donanımlı araba alıyorsunuz ve sokakta daha çok kişi size bakıyor.. güzel araba[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Güzelde, 40 milyar civarı bi para verdikten sonra ya Cafein gibi daha üst sınıf bir otomobil alacaksın yada 2. el değeri yüksek olan bir otomobil alacaksın. Bu bağlamda alman otomobillerini tercih etmek mantıklı oluyor. Opel, VW gibi. Fordda belki sayılabilir. Jettaları beğenmiyorum hatta tüm VW ler için hakettiklerinin üzerine fiyatlara satıldığı kanısındayım fakat yinede 2. el piyasası olarak mantıklı bir araç. Vectra veya Astra da düşünebilirsin ancak Aramis gelip araç tavsiye edin dediğine göre pek sıcak bakmıyormuşsun gibi birşey algıladım?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 selam, her nekadar vw group fanatiği olsam da gerçekten de vw ülkemizde biraz pahalıya satılıyor gibi. işte o yüzden skoda ve seat var :) hele yeni passat ve jetta çok çirkinler. ölçüsüzce kromajlanmışlar. çingen yavrusu gibi olmuşlar :( saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Aramis'e kalırsak direk opelci olucaz farklı fikirlerde almak istedim. Zaten büyük ihtimalle 4 kapı olursa vectra 2 kapı olursa gtc 1.6 olucak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gecen cumartesi baktım Jetta'ya, çok kötü olmamış özellikle comfortline gayet şık duruyor bence. 1.6 normal motor yerine 1.6 FSI düşünülebilir ancak o zamanda aynı fiyata comfortline'dan midline'a inmek zorunda kalınıyor. Ama araç olarak ben beğendim Jetta'yı. Aynı fiyat range'inde alfa 156 da var ama tabi ciddi düşünmek lazım alfa'yı. İkinci eli sorunlu, servisi pahalı, yedek parçası pahalı. Tavsiyem aynı fiyat aralığında olan Mazda 3'e bir bakman. sanırım 38 milyar 1.6 full Mazda 3 fiyatı.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar