banker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 level 21 78 skill point ım war res lemek icin hangi skill e vericem bir sorum daha mesela bende 4 tane at war onu 1 1 nasıl ayırıcam. bir soru daha alem carvan falan alıp at peşinde koşuo şu olay nedin nasıl oluyor ?????????[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell [Bu mesaj banker tarafından 04 Aralık 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Force 'a verilecek diye biliyorum yani Doctor (buffer ) olacaksın :) Dİğer dediğin ise ticaret.Traderlar yapıyor.İyi para var ama hunter arkadaşların yoksa kapıdan 10m uzaklaşamazsın :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 şu resleme olayını tam olarak bilen biri varmı bu arada ben hunter'ım trade arkadaşlar varsa pm atsınlar msn lerını ekleyim buluşur ticaret yaparız ihihi[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben uyuyorum yarın cevaplara bakarım. herkese ii geceler off bide okul war :D[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tektek ayırmak için shifte basılı tutarak itema tıklıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 level 21 im 78 skill pointim var bu point i hangi skill e kullanıcam RES yapabilmek için. UP UP YAW düşmüş konu aşalara kaybolcak cevabımı alamadan[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 level 23 olmam lazım oki tmm peki şey ben merchant oldum bi tane at aldım o siyahlardan bu taşıyıcı atı ne yapmam lazım ticaret için nereye götürücem ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaşlar yok mu bi cevap yaw merchant oldum ama ne iş yaparım bir at aldım taşıyıcı at o ne işime yarar nereye götürmem lazım[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tam stable ın karşısında bi merchant olması lazım yanılmıyosam ordan alınıyo görevler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ok saol bakıcam[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar