deathcore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kendisini cok severim türü benzeri yokdur özellikle gözlerini adıda gercekden leyla :D aha bu [signature][hline]I'll be your doomsayer,motherfucker Your doom awaits you !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hehe çok tatlı ya. gözler...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 annem eve getirdiginde bu hayvan vampir dedi :D gercekden cogu kımse goz renginin kırmızı olduguna ınanmıor yani lens felan oldugunu zannedıyorlar ama ılk basda bende inanmadım internette fotograflarını gorunce ınandım :P[signature][hline]I'll be your doomsayer,motherfucker Your doom awaits you !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Gözlerinde sorunmu var o hayvancağızın ? bir veterinere filam gösterin, bana pek rahatmış gibi gelmiyor, yada benim rahatıma gitmedi :P[signature][hline] [b]«³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Durdurun dünyayı, inecek var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Acaip tatlı gerçekten (: İyi bak ona ama o gözler gerçek mi yoksa foto makinasından dolayı mı öyle oldu?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 gercek yani gözleri gercek :P ps: ulan[signature][hline]I'll be your doomsayer,motherfucker Your doom awaits you !!! [Bu mesaj deathcore tarafından 03 Aralık 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Sonra ki mesajını okumadan mesaj atarsam böyle olur ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Shok seker.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hehe çok tatlı bir siyam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Kediye lens komik dur kedi takamadı lensi kaydı vala taksan nası cıkarcn aha :) smile falan takarlar yakındA[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 körmü bu kedi? ne bebek var nebnokta :D güzelmiş kıskandım.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 dağalın lan ayı mı oynuyo der gibi bakıyo sanki :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 O gözler ne oyle ya :S tırstım.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 çok sevimsiz bence asla okşamak istemezdim pis pis bakıyor : p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar