Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşlar webcamim gayet normal çalışırken bi gün açtığımda oldukça karanlık göstermeye başladı. masa lambamı gözüme soktuğumda anca gösterio ki yine bile kötü.15 milyona almıştım, çok da ucuza geldi ve o kadar da dandik deil. görüntü kalitesi falan güzel(di). sorunun nedeni ve çözümüyle ilgili fikri olan biri varsa yardımcı olabilir mi? [Bu mesaj Echoes_From_Hell tarafından 03 Aralık 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 webcam ayarlarından brightness, contrast ve gamma değerleriyle oyna[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bir daha kesinlikle 10-15 milyonluk kalitesiz web cam lerde almam. hep patlıyor hep patlıyor. gidip adam gibi bi web cam alıcam.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim de aklıma ayarlarıyla oynamak gelmişti ilk ama işe yaramıyor. yazılımla falan ilgili olduğunu da sanmıyorum bana fiziksel bir sorunmuş gibi geliyor. yani bu durumda yapabileceğim hiç birşey yok mu? veya webcamim yanmış ya da patlamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Seninki yine iyi.Benimki kafa aşşa ve kırmızı çizgili gösteriyo.Crative marka 1100 olması lazım.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lenste bir sorun olabilir ...[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar