ferfere Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 forumdaki yazılanları okudum ama yine çözemedim.. Archer açtım.. 1-Str ye verdim sadece Int hiç vermiyorum.. Bu doğru mu? 2-Skill puanlarımı tam olarak nelere vericem. Mesela lvl 3 üm . 5 skill puanım var. Ben cold a verdim ama artanlar oldu.. Bunları basıl dağıtmalıyım.. Archer için.. Tam adlarıyla yazarsanız çok sevirim. İyi oyunlar herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 takıl kafana göre millet ne derse onu yapma bence. yoksa bütün charlar sabit olur oyunda dimi =) oyunda skill bolluğu var istediğin kombinasyonu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Başka bir başlıkta şöyle bi skill düzeni verilmişti. [spo1=Skill Tree]Skill Trees: > Bowmanship: Anti Devil serileri uzerinde konsantre ol, Arrow Combo serileri, White hawk ve Blue Hawk, Break Heaven serileri, Mind concentration passive. > Force Skills: Cold ozellikle onerilir. Cold force serileri, Frost Guard ve Cold Armor. lvl1 Frost Nova-Wind kotu durumlarda sızı kurtarır.[/spo][signature][hline]ewq [Bu mesaj Shakkil tarafından 05 Aralık 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferfere Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mesela ben force u seçip "cold" a verdim, sonra weapon u seçip "pacheon" a verdim. ama geriye yine 2 puan kaldı.. bu verdiklerim doğrumu archer için.. geriye kalan 2 puanı neye vericem.. sanırım istediğimiz kadar veremiyoruz skillere? bir de karakter seçerken boy ve volume var..bunların yararı ne? uzun boylu olmanın bir faydası var mı? [Bu mesaj ferfere tarafından 05 Aralık 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sen npc kestikçe o puan artacak mesela ben şuan nereye vereceğimi bilmediğim için 78 puan birikti elbet verilir bi yere =) oynadıkça çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 SP veren questler var... onları da atlamayın[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Walla ben boyu her zaman minicik veriyorumki target vermek zorlaşsın diye.En azından 1 milimle kurtulacağım zamanlar olacağına inanıyorum.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar