CapN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gnome mage ile pvp yapıyourz her seferinde suya kaçıp balık oluyor fakat hızında bir farklılık yok sadece balık oluyor oda hava için sanırım. Neyse önemlı olan bu vatandaş nasıl balık oluyor. Aradım taradım öle bir potion yok eng trinket vs yok. Bılgısı olan varmı merak ettım. Teşekkürler not:Dunyanın en iğrenç balığı :P[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 stv'de düzenlenen bi fishing contest var onun birincisi trinket alıyo suda balık yapıyo seni öyle oluyodur...bu buraya son mesajım olsun bari oyunu da bıraktım falan filan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gnome balık olursa anca hamsi olur :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 05 Aralık 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ne hamsisi be Larva olur larva hamsi bile büyük =P My little gnome[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 http://www.thottbot.com/?qu=-342 [signature][hline] NE Hunter of INVADORIA Burning Legion [Bu mesaj akinci tarafından 05 Aralık 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar