Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Selam.. Ben daha önce korede yapılan bi SF turnucası final maçını seretmiştim.. Eleman kalan yarım 1milim canıyla 6 ard arda kesme ypıp süper çekmişti.. Ve inanılmaz bi şekilde maçı kznmıştı.. Bu videoyu arıyorum ama bulamadım.. Elinde olan varmı acaba?[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Burda ki linkte var,ondan bahsediyorsun herhalde,başkaysa bilmiyorum. :)[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 BöH ilk defa izledim, tüylerim diken diken oldu :D seyircilerle birlikte bende gaza geldim[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Felaket bişi ya o herif aşmış.. biraz el işine verse kendini kralı olur :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: KoLDaR, 05 Aralık 2005 02:38 tarihinde demiş ki: Felaket bişi ya o herif aşmış.. biraz el işine verse kendini kralı olur :) nası yani? :D kazak falanmı örsün adam :D:D[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar