robert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Delphi 7 ögrenmek istiyorum ; nerden başlayacağımı hiç bilmiyorum. (bilgim 0) Azda olsa pascal bilgim var. icq 45911911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Evet yaf ben de istiyorum bilgiyi =S bu aralar sardım baya da bunun e-kitapı var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 e-kitap ya da bu amaçla yapılmış siteler var.. bende başlamaı düşünüyodum bi aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadox Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 delphi 7 deneme sürümünü borland.com'dan indirdikten sonra türkçe en iyi kaynaklardan olan bu e-kitap ile çalışmaya başlayabilirsiniz. e-kitap 1200 sayfa. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 22:47 tarihinde, Thadox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 borland.com 'dan indirecegimiz "deneme sürümünün" kısıtlamaları nedir? "full sürüm ama limitli kullanım süresi - 1 ay sonra program açılmaz hala gelecek" şeklinde mi? yoksa bazı özellikleri kapatılmış durumda mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 http://www.borland.com/downloads/download_delphi.html bu adresdeki dışında download yok ise, 30 günlük full sürüm veriyorlarmış. atlasam mı acep işi gücü bırakıp ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 deneme sürümleri beni tatmin etmediğinden genelde E-mule'e abanıyorum ben. Orada kesin bulabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bende "memki yanık"ın yıllanmış bi delphi 3 kitabı var, onu kullanıyordum başucu kitabı olarak :) gerçi artık delphi kullanmıyorum diyebilirim. bir de delphiturk.com sana çok yardımcı olacaktır, özellikle KodBank programını indir, lazım oldu mu herşeye bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar