Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hoşgeldın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hg[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Alıntıla
ezcimix Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben elizabeth ama diğer ismim ezgi Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 AY KİSS YU[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ezcimix 1 once mesaj attıgın dopikte de belirttigim uzre, kendini başkalarının topicinde değil, acacgın sana ait bir topicte tanıtsan daha hoş olur.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hosgeldın[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.