shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bu iki oyun nasıldır? yenir mi? bugün aldım potc ı bozuk çıktı bi daha da bikaç yere baktım görmedim oyunu :( kötü oldu.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Hımm, aslında ikiside kaliteli oyunlar. Dene derim, hele Pirates of the Caribbean. Sanki korsanların GTA'sı gibi. Araba yerine gemilerle geziyorsun:) Port Royale de iyi bir strateji. İkiside denenecek oyunlar[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Pirates of the Carribean'ı denemedim ama Port Royale gerçekten çok eğlenceli, özellikle kendi hideout'unu bulduktan sonra acaip zevkli hale geliyo bayya rpg tadı alıyosun oyundan kesinlikle tavsiye ederim en az 2 hafta tad alırsın oyundan...
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Walla pirates of carribean güzel oyun ancak zınk diye oyun bitmiyomu o çok kötü ama oynanması gereken bi oyun port royali denemedim bilemiyom[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ya walla pirates of the carribean da labirent nası geciliyo cok kotu ya bilmeceleri anlasilmiyo
Öne çıkan mesajlar