Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pırates of the Carribean ve Port Royale

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu iki oyun nasıldır? yenir mi? bugün aldım potc ı bozuk çıktı bi daha da bikaç yere baktım görmedim oyunu :( kötü oldu.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
Hımm, aslında ikiside kaliteli oyunlar. Dene derim, hele Pirates of the Caribbean. Sanki korsanların GTA'sı gibi. Araba yerine gemilerle geziyorsun:) Port Royale de iyi bir strateji. İkiside denenecek oyunlar[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
Mesaj tarihi:
Pirates of the Carribean'ı denemedim ama Port Royale gerçekten çok eğlenceli, özellikle kendi hideout'unu bulduktan sonra acaip zevkli hale geliyo bayya rpg tadı alıyosun oyundan kesinlikle tavsiye ederim en az 2 hafta tad alırsın oyundan...
Mesaj tarihi:
Walla pirates of carribean güzel oyun ancak zınk diye oyun bitmiyomu o çok kötü ama oynanması gereken bi oyun port royali denemedim bilemiyom[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
  • Yeni Oluştur...