Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Reward Epic Mount ile ilgili Soru...

Asphodel

Öne çıkan mesajlar

Bindiğim Epicten sıkıldım. Şimdi PVP den anlamadığım ve wow daki sistemiyle ilgili bilgim olmadığı için danışma ihtiyacı hissettim. Daha önce sordum mu bu soruyu hatırlamıyorum. 2. kezse kusura bakmayın.
Sorum şu, PVP kasıp Epic mountu alma seviyesine geldik Liuetenant mı neyse, Verdim parayı Kodo aldım siyah, Siyah Troll aldım, İşte siyah wolf aldım vs vs vs, 3*90=270 gold bayıldık. Sonra ben daha PVP nin yüzüne bakmasam. Benim Rank düşse bunlara binmeye devam edebilir miyim?
Saçma bir soru olabilir fakat bilgim olmadığı için sordum.

Extra soru: bir ırkın dierinin mountuna binmesi için, mesela undead Raptora binecek, Honored mu olunmalı?

CEvap vereceklere teşekkürler.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

rank dussende binebilirsin,
baska irkin mountu icin exalted(revered miydi yoksa, en yuksek olani iste) olman lazim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...

[Bu mesaj aquila tarafından 05 Aralık 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden dediğin gibiydi ama artık rank'ın artık düşsede taa zamanında aldığın bi item'ı giyebiliyosun, heroics are never forgotten hesabı işte

skilli öğrenmek için exalted olman gerekiyo bildiğim kadarıyla, pvp reward mountlardada öle sanırım emin değilim ama[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler herkeze bilgi için.

Yok ıspanak garibim hayvan zaten Molten Core da Depressive in Yaptıklarına dayanamadı, Ventrin resler reslemez majordomoya saldırdı o gün gülmekten ölüyodum ya.
Ölüp gitmişiz. Pette ölmüş. İçeri gitmişim ben çay felan hazırlıyorum, Hoparlörden ISPANAK'ın a....... felan diye küfürler. Geldim noluyor lan dedim MAmadara dalmış ıspanak uhuhahuahuahua. YAhu diyorum bu ölüydü nasıl gitti daldı ben reslemedim :D reslemişler meer ahuahuhua. Hayvan DM de Kingin yanındaki healer mobu tek başına ölmeden tanklayınca gaza geldi :)

Öyle böyle değil, Alt Char kasamıyorum ya Ispanak olmadan oyun sıkıyor beni :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...