Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bindiğim Epicten sıkıldım. Şimdi PVP den anlamadığım ve wow daki sistemiyle ilgili bilgim olmadığı için danışma ihtiyacı hissettim. Daha önce sordum mu bu soruyu hatırlamıyorum. 2. kezse kusura bakmayın. Sorum şu, PVP kasıp Epic mountu alma seviyesine geldik Liuetenant mı neyse, Verdim parayı Kodo aldım siyah, Siyah Troll aldım, İşte siyah wolf aldım vs vs vs, 3*90=270 gold bayıldık. Sonra ben daha PVP nin yüzüne bakmasam. Benim Rank düşse bunlara binmeye devam edebilir miyim? Saçma bir soru olabilir fakat bilgim olmadığı için sordum. Extra soru: bir ırkın dierinin mountuna binmesi için, mesela undead Raptora binecek, Honored mu olunmalı? CEvap vereceklere teşekkürler.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 rank dussende binebilirsin, baska irkin mountu icin exalted(revered miydi yoksa, en yuksek olani iste) olman lazim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... [Bu mesaj aquila tarafından 05 Aralık 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 teşekkürler :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eskiden dediğin gibiydi ama artık rank'ın artık düşsede taa zamanında aldığın bi item'ı giyebiliyosun, heroics are never forgotten hesabı işte skilli öğrenmek için exalted olman gerekiyo bildiğim kadarıyla, pvp reward mountlardada öle sanırım emin değilim ama[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Exalted olmalisin. Evet bir kere aldiktan sonra binebiliyorsun istedigin kadar. Horde'da Lieu General, Alliance'da Commander seviyesine[Rank 11] geliyor Mountlar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bırak sen raptor u kodoyu , ıspanak'a bin sen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Exalted olmak icin bilmem kac yüz stack runecloth bagislaman gerekiyor ki 1000g civarinda bir para ödüyorsun yanlis bilmiyorsam.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gai git at tame et uehue en güzeli :) veya sen eşek e fln bin varsa :))[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 teşekkürler herkeze bilgi için. Yok ıspanak garibim hayvan zaten Molten Core da Depressive in Yaptıklarına dayanamadı, Ventrin resler reslemez majordomoya saldırdı o gün gülmekten ölüyodum ya. Ölüp gitmişiz. Pette ölmüş. İçeri gitmişim ben çay felan hazırlıyorum, Hoparlörden ISPANAK'ın a....... felan diye küfürler. Geldim noluyor lan dedim MAmadara dalmış ıspanak uhuhahuahuahua. YAhu diyorum bu ölüydü nasıl gitti daldı ben reslemedim :D reslemişler meer ahuahuhua. Hayvan DM de Kingin yanındaki healer mobu tek başına ölmeden tanklayınca gaza geldi :) Öyle böyle değil, Alt Char kasamıyorum ya Ispanak olmadan oyun sıkıyor beni :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar