Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GuNS AnD RoSeS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o liste her neyse biraz sallama hetfield ne arıo lan 2. sırada :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
abi şikayetler guitar world e[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
said:
NoS, 16 Ekim 2005 08:33 tarihinde demiş ki:
godfather solosunu da izzy veya axl mı yaptı madem izzy yaptı diyosun o ndn çalmadı?slash olmasa biz burda guns diye bi gruptan bahsedermiydik bide şöyle bişey var
01. Tony Iommi (BLACK SABBATH)
02. Kirk Hammett & James Hetfield (METALLICA)
03. Angus & Malcolm Young (AC/DC)
04. Randy Rhoads (OZZY OSBOURNE)
05. Eddie Van Halen (VAN HALEN)
06. Jimmy Page (LED ZEPPELIN)
07. Dimebag Darrell (PANTERA, DAMAGEPLAN)
08. Zakk Wylde (OZZY OSBOURNE, BLACK LABEL SOCIETY)
09. Adam Jones (TOOL)
10. Kerry King & Jeff Hanneman (SLAYER)
11. Dave Murray & Adrian Smith (IRON MAIDEN)
12. Jimi Hendrix
13. Glen Tipton & K.K. Downing (JUDAS PRIEST)
14. Ace Frehley & Paul Stanley (KISS)
15. Slash (GUNS N' ROSES)
16. Ritchie Blackmore (DEEP PURPLE, RAINBOW)
17. Yngwie Malmsteen
18. Joe Perry & Brad Whitford (AEROSMITH)
19. Dave Mustaine & Marty Friedman (MEGADETH)
20. Chuck Schuldiner (DEATH)
kaynak=guitar world
bu adamların arasında gitar çalan bi kaç tane insan vardır dimi
yaa herşeye laf atta beni bu salak rapçilerden kurtaran yegane insana laf atma

Sanirim biraz bilgi eksikligi var, sarkiyi Slash yapmadi diyorsam oyle rasgele soylemiyorum, albumlerin arkasini cevirip bakiyorsunuz, Slash ismi yukarida belirttigim oranda geciyor, ve herifin tamamini yaptigi sarki yok.
Buna karsilik neden Izzy calmadi gibi bir yorum aldim. Ritm gitarist lead calmaz, adam sarkiyi Axl ile beraber yazmis koymus kenara, Slash da ustune solo atmis.
Muzik tartisiyoruz, tribunde fener galatasaray tartismiyoruz ki, koru korune holiganca yaklasmanin ne geregi var. Iyi gitarist diye asagida(ve yukardaki mesajimda) yazdigim isimleri dile getiriyorsam ben Slash'dan bahsetmememiz lazim.
Gururla bunlari yazmissin, James Hettfield 2. Malmsteen 17., Vai, Satriani yok, Billy Gibbons yok, Donald Roeser yok, Paul Gilbert, Jason Becker yok, Al Pitrelli yok ee ne listesi bu?
Rapten seni kurtarmis olabilir, hayrani da olabilirsin ama gecmise biraz bakip incelemek lazim diye dusunuyorum.
Godfather'in solosunu o atti diyorsun, neyi atti? Godfather theme zaten hazirda birsey, notasi herseyi belli, adam aldi yeniden aranje edip caldi. Simdi buna tanrisal calisma gozuyle mi bakalim? Godfather'in muzigi Slash'a mi ait, tabi ki hayir.
Bahsettigim gibi arastirirsaniz, yaratici kuvvet Guns'da hep Izzy ile Axl olmustur.
Ayrica sunu da belirteyim adamin yaptigi sololar kotu degil ki gayet dinlenebilir ama sahis bir gitar virtuozu degil.
Mesaj tarihi:
bu senin düşüncem o benim düşüncem eet haklısın takım tutar gibi olmuş:([signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
Djan Slash konusunda hak veriyorumda gurubun en önemli adamının Duff olduğu hep unutuluyor.Onun ayrılmasıyla dağıldı bu gurup unutmamak lazım itici güç belkide oydu ki Duff GnR'nin hard soundunun bayan kitlesi tarafından da dinlenmesinde büyük rol oynar duruşuyla ki bayan GnR fanları azımsanmayacak kadar çoktur...Ne kadar iyi bir albüm olduğu tartışılır ama Spaghetti Incident albümü sadece Duff'ın isteğiyle yapılmış bir albümdür..Spotlar o kadar Axl ve Slash'in üstündedirki Duff hep unutulur.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Mesaj tarihi:
abi izzy mi duff mı karar verin[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
bu arada ii çalmışsın[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
Besteler evet çoğunlukla Izzy'nin ama itici güç olarak kastettim ben Duff'ı eski bir punk bassçısı olması ve tekniğinin o yönde olması bence GnR'nin tarzını çok ama çok etkiliyor.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Mesaj tarihi:
Tesekkurler. Duff'i ben de severim, ozellikle kadin hayranlari coktu. Duff ile ilgili zamaninda okudugum sey, grubu bir arada tutan elemanmis, Slash, Izzy ve Axl surekli kavga ediyorlarmis.
Bu arada bir sure once Duff Mckagan aciklama yapti ve dedi ki:
Sarkilarinin cogunu Axl yazmadi, yaratici kuvvet o degil Izzy'di diye. Gerci ben dogru oldugunu sanmiyorum cunku neredeyse her sarkida Rose'a kredi verilmis diyebilirim.
Mesaj tarihi:
Olabilir o yazmasada önemli değil biri yazar biri çalar biri coşturur biri ağlatır..Gurup ruhu bundan ibarettir solo bir çalışma olsa adam hiç bşi yazmasa eleştirileri hakeder ama sonuçta gurup herkesin çorbada bir tuzu olur..Bknz Kirk yıllardır pek bir şey yazmıyor ama biz onu seviyoruz :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Mesaj tarihi:
kirk ztn kendi solosunu yazmıyomuş bildiğim kadarıyla[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
ve satriani onu yetenksiz diye kovmuş die bilmekdeyim[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
sizce en ii şarkısı hangisi gunsın?
benm oyum estranged(ama nr de süperdir)[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
mr.brownstone=esrar[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
@Djan
Şunu belirtmek isterim ki şarkının beste kısmında ne yazdığı hiç önemli değil. Metallica albümlerinden herhangi birine bak; beste hep ulrich, hetfield yazar. Veya bulutsuzluk ozlemi. hep nejat yavasoglu yazar ama provalar beraber yapıldıgı icin herkesin bestede payı vardır.
Mesaj tarihi:
Benim bilgim su sekilde:
Genel olarak sarkiyi yazan , bilgisayarla mi, enstrumaniyla mi nasil yaptiysa kaydi gruba dinletir, dinlerler, begenirlerse digerleri bunun uzerine kendi enstrumanlarini eklerler, soz yazarlar. Eger sarkiya boyut getirici bir katki olursa kredilerde yer alirlar.
Sarkiyi getiren her zaman ilk kredi verilendir. Tabi ki bir grup provalarda sarkiya son halini verir, herkes birseyler ekler, ama soylemek istedigim kitleleri etkileyen bir grubun sarkinin melodisine yon veren enstrumanini calan adaminin gruba bir tane sarki getirip de vermemis olmasidir.
Metallica'ya o sekilde bakmayin, James'in lead gittigi yerler de var, o ayri bir ornek. Guns'daki durum boyle ama.
Onun disinda katiliyorum tabi ki soylediklerine.[signature][hline]Divide Et Impera
Mesaj tarihi:
abi yapma butun albumu de lars ve james yapamaz ya eheh. orionda bile bu adamların adı var. yani orda yazan şeylere çok da inanmayın bence. albumu produktorlugunu yapan grup elemanları yaz benim ismimi diyo ohop yazıyolar.
  • Yeni Oluştur...