Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stat düşmeleri

tom

Öne çıkan mesajlar

farkettinizmi bilmiyorum ilerledikçe statlarınızda azalma meydana geliyor, ilk başladığınız statlar aynı gitmiyor, azalıyor sebebini bilen varmıdır?

Wound varsa ondan oluşan stat düşmelerini söylemiyorum tüm yaralarınızı iyileştirdikten sonra dahi bayağı bir düşme yaşanıyor, ve geri gelmiyor kayıplar.
20 - 30 arası statlarım düşmüş benim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 04 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki:
said:
sadATS2, 04 August 2003 11:59 tarihinde demiş ki:
e11 carbine certificationı almadıysan onunla verecegin damage ler digeriyle verecegin damage den de az olur.

saol ya okadar newbie deiliz. certification'imiz var.[hline]Exaar Spar - Master Artisan, expert marksman of Tatoonie @ Eclipse

o zaman sole diim skillerin arttigi icin oyunun zorluk dereceside yukselmeye basliyor bunu nasil kontrol edersin, mission centerdan gorev alirken her gorevin zorluk derecesi yazar su anki derecene bak ve bir hafta sonraki derecene bak, goreceksinki olay yavas yavas zorlasmaya basliyor. oradaki zorluk derecesi de aslinda gorevin degil senin zorluk derecen, 1 ayrinti daha goreev alirken para kazanmak icin aliyosan eger (xp yi goz ardi ettigini varsayiyorum) eline skillerinin en artmamis olan silahi al goreceksinki sana daha kolay gorevler verecektir. degismediyse tabi. hayvanlardada ayni durum var eskiden teker teker aldigin ve gorevi tamamladigin hayvanlar gorev esnasin da hep birlikte saldirabiliyolar. dolayisiyla bunu training gibi dusunmek lazim. sizin ozellikleriniz arttikca, galaksinin size davranisida daha vahsi oluyor.

bu arada ukalalik olsun die degil yardimci olabilmek icin yazmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

stat konusu ilginc oyun ciktigindan beri oynuyorum zabrak male bir karakterim var statlarda bi degismeye rastlamadim. migration yaptigin zaman dedıkleri gibi degisim 1 2 gunde tamamen gerceklesiyor. ama sorunun cevabi aklima gelmiyor benzer oldugu icin bende 1 soru sormak istiyorum stat havuzlarini kalici olarak arttirmanin yolunu bulan veya duyan varmi. doktorlar gecici olarak arttirabiliyor onu biliyorum. ama kalici olarak arttirmanin bir yolu olmali. ornek ortada bir suru 6000 health ve actionli trooper var tamam ben onlari yiyom ama neden benımkı 6000 olamıyo ve bır yolu varmı bence herkes oyunda bu konuyu bır arastırırsa, hepimiz karli cikariz benim aldigim cevaplar hep olumsuz ama bakarsiniz vardir. bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

yani şöyle.önce stat puanını açıklayayım.
her ırkın belli bir stat puanı var(belkide herkesin puanı aynıdır).bu puanları statlarına dağıtabilir.bir stat'a verdigin puanı azaltıp başka bir stata verebilirsin.
her stat'ın bir en yüksek bir de endüşük değeri var.bu degerler dışına çıkamaz.mesela atıyorum bothan ırkının stamina'sı ne 500'ün altında olabilir ne 1000'nin üstünde olabilir.yani senin puanın olsada staminanı 1000'nin üzerine çıkaramazsın.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Armorlar statlardan yiyor genellikle, hp de sen oyuna başladığında verdiğin değere bağlı.Oyunda dmg sadece hp üzerinden değil bu arada mind ve action sıfırlanırsada incapaciated olabilirsin.Stat migrationu hemen planet seçiminde yapabilirsiniz böylece beklemenizde gerekmeyecektir(kesin çoğu kişi biliyordur yinede yazayım dedim :) ).

Bu arada Tom, belki stat düşmeleri wound veya battle fatiqueden kaynaklanıyor olabilir okuduğuma göre uzun süre tedavi edilmeyen woundlar düşmelere sebep oluyormuş.

[Bu mesaj Lynx tarafından 14 August 2003 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 05 August 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Haa ben olayı şimdi anladım sen statlar nasıl artar diyorsun :),statlar Cicio nun da dediği gibi artmaz sabittir.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr

valla Tusken Cave e girmeden once 2 tane neutron pixel yuvarladinmi arka arkaya Dark JK gibi HAM in oluyor .Magaradan basliyor fortun kapisindan cikyorsun. Ama tüm bunlari 13 dk içinde yapmakda fayda var sonra yanindan sinek geçse olebilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Yemekler normalde bonus veriyorlar, onla karıştırmış olabilir misin? Belki de bug falandır. Bugun bi kaç kişiye daha sordum wound dışında normalin altına düşen hiç olmamış.

Not: Çünkü yemeklerde drug gibi stat bonus vermek için kullanılıyor.

[Bu mesaj Lynx tarafından 14 August 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...