Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sessiz olanlardan al.400watt yeter.çok iyi hatta. zalman, thermaltake markalar iyidir psu da.ama biraz pahalıdır.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 onu da zalman fln alırsam bana çok kötü girecek o yüzden 20 dolarlık bişey buldum pegasus 380w onu almayı düşünüyorum. hesaplarım doğruysa 400ytl harcamam gerekicek! :( saolun yardımlarınız için.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ya düşündüm şimdi de çok pahalıya gelicek cidden. 400ytl şu alacaklarım için normal midir? : 1. Thermaltake-Kandalf kasa 2.Pegasus 380W psu 3.Kingston 512mb ddrram[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kandalf veya Armor alacağına git Eksen'den Coolermaster Stacker al. Bir araştır önce fiyat ve özellikler farklarını. CM stacker şu ana kada gördüğüm en başarılı dizaynlardan birine sahip ve ayrıca armor'dan hiç bir farkı yok. Üstüne üstlük 150$+kdv. Thermaltake kasa kendim kullanıyorum ancak geçenlerde cm stacker aldık ve ben bile keşke cm stacker alsaymışım dedim. ( V5000A kullanıyorum bu arada, fazla gürültülü değil. ) Boşu boşuna 60$ fazla verme. Hele Kandalf gibi hem isminden hem tipinden özentilik ve tiksidiricilik fışkırıyorsa. Thermaltake zaten çok iyi dizaynda kasaya sahip değil de gidip Armor almak verken Kandalf seçme yani. Özet : CM stacker ile kandalf/armor'u karşılaştır ( kilosuna, fiyatına, fan sayısınına, atx-btx durumuna ve ferahlığına ). Sonra karar ver ne alacağına.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ayrıca tt veya zalman psu yerine enermax tercih etmeni tavsiye ederim. www.firebal.net 'den bakabilirsin fiyatlara. CM stacker + 485'lik bir enermax gayet güzel ve sessiz bir ikili.( eğer Zalman'ın yeni psu serisinden bulursan tercih et tabii. 2force serisi mesala )[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Eksende baktım fiyatlara diğerlerine göre uygun gerçekten.Yalnız CM stackerda aklıma takılan şey üst egzost fanı için 23dbA yazıyor.Bu gürültülü olmaz mı?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :tup: Bilen var mı arkadaşlar?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Yahu arkadaşımda var diyorum, aletin sesi duyulmuyor. duyulsa bile diğer bileşenler zaten daha ağır basıyor ve kasa fanından dolayı bir gürültü kirliliği olmuyor. TT'e para yedireceğinze gidip CM stacker alın. HEm eğer doğru düzgün araştırma yaparsanız, TT'in her türlü ürününde düşük kalite sorunu olduğunu öğrenirsiniz. Hele fanlarından ve özellikle su soğutma sistemlerinden uzak durun. Psu ve kasalar bir nebze daha iyi. Yan yana görürseniz armor ile cm stacker'ı para farkına değmeyeceğini anlarsınız.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cooler master centrinon 5B 85- 100 dolar işini hayli hayli görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Mathias, 15 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: Yahu arkadaşımda var diyorum, aletin sesi duyulmuyor. duyulsa bile diğer bileşenler zaten daha ağır basıyor ve kasa fanından dolayı bir gürültü kirliliği olmuyor. TT'e para yedireceğinze gidip CM stacker alın. HEm eğer doğru düzgün araştırma yaparsanız, TT'in her türlü ürününde düşük kalite sorunu olduğunu öğrenirsiniz. Hele fanlarından ve özellikle su soğutma sistemlerinden uzak durun. Psu ve kasalar bir nebze daha iyi. Yan yana görürseniz armor ile cm stacker'ı para farkına değmeyeceğini anlarsınız. +1 Thermaltake kasalar her ne kadar dışarıdan şık görünselerde kasalardaki kullanılan parçalar kalitesiz, su soğutma sistemleri facia yaratıyor, psu ları güvenilir değil.Tagan psu larda çok sağlam değil öğrenin artık. İyi kasalar belli markalar zaten Silverstone, Antec, Jeantech, Lian-Li Orta kalite ama güvenilir Enermax, Arctic Cooling, Aopen, Asus, Feel(Psu'yu saymazsak), Cooler Master Güncel kasa testi http://www.tomshardware.com.tr/howto/20040702/index.html cm stacker iyi kasadır sessiz/iyi soğutur veya arctic cooling silentium 2 var bu kasada çok sessiz ve iyi soğutur.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ayrıca ucuz Thermaltake kasalarda ( yani 100 dolardan başlayan psu olmayanlarda ) ekstra fan takamazsınız. ancak CM Stacker bolca ekstra fan slotuyla geliyor. Bu demek değil ki kasa soğutmuyor çünkü kasada 2 tane 12cm 1 tane 9cm'likk fan var ve bendeki 4-5 fanlı ( 1 tanesi 8'lik diğerleri 9'luk) TTkadar iyi soğutuyor. Sadece ekstradan 2-3 tane 8'lik 1 tane de 12'lik takabiliyorsunuz. Takılmışını da gördüm, gene sessizdi çünkü coolermaster ekstra fanlar takılmıştı. ( gerçi deli gibi üflüyordu ekstra takılı olanlar ya neyse )[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Feel Hurricane nasıldır sizce? 2'nin görünümü çok güzel ama sanki çok gürültülü bi kasaymış gibi geldi...[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 iyidir.o tarz kasalarda ses sorunu yaşamazsın.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Feel hurricane sessizdir yani. Hmm, fiyatı da çok uygun bana sanırım ona bakıcam.Ayrıca diabolik çok güzelmiş. Peki acaba hurricane 1'i mi tercih etmeliyim yoksa 2'yi mi? Aralarındaki fark nedir?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81553&productid=bd28158 bugüç kaynağı nasıl?[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://aspireusa.net/product.php?pid=16 bnu aldım[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Power supply'lar güzel ama pahalı geldi bana :( Yarın gidip golddan hurricanelere bakıcam.Ama psu işini ne yapacağıma karar veremedim ordan bakıcam gene sanırım..[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Feel Hurricane 2'nin içinde bir P4 3.00ghz prescott işlemci çok fazla gürültü yapar ve ısınır mı? Yoksa sessiz ve serin mi olur? :)[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: DiadanLocke, 20 Kasım 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Feel Hurricane 2'nin içinde bir P4 3.00ghz prescott işlemci çok fazla gürültü yapar ve ısınır mı? Yoksa sessiz ve serin mi olur? :) Valla o hem işlemci fanına, hem de kasa fanına+kasa güç kaynağı fanına bağlı. Kasa sessiz ise, işlemcinin kendi fanı bayağı duyulacaktır. Herhangi bir ekstra fan almanı öneririm. ( zalman 7000cu gibi.)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Evet mathias güzel açıklamış benim kasamdada mesela psu nun fanı gürültülü sadece onun sesi duyuluyor yakında daha sessiz bnm istediğim model gelicek bi takıcam bakalım ne kadar fark edicek... feel hurricane 2 sessiz bir kasa değildir güldürmeyin arkadaşlar, cm stacker çok daha iyidir hurricaneden sessizlik açısından...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hurricane var bende de, 550 Wattlik olan model. Simdi arkadaslar kasa süper de, mantikli olursak böyle bir kasanin sessiz olma imkani yok zaten. Biri en önde olmak üzere 4 tane essek kadar fani var, bilgisayar calisirken hafiften ucak kalkar gibi ses geliyor : P Abarti bir yana, ne sessiz ne gürültülü, tam arasi. Ama icerde süper bi aerodinamik var, deyiyo bence kisaca. Istersen bikac fan kaparsin zaten.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende 460w lık feel hurricane var şimdik,1 tane güc kaynaının üstünde,1i arkada,1 i yan tarafta,1i once kasayla beraber gelen toplam 4 fan var eşşek gibin.bide işlemcimin ve ekran kartımın üstündeki fanlar var,ki onlarda büyük. toplam etti 6. ama ses sorunu varmı? hayır yok. AMA bide kasanın onunde alt tarafta bi tane büyük estetik için koyulmus bir fan var,estetik için orda duruyor o deniliyorda,hemen arkasında gercek bi fan var,onun ters yönünde dönüyo fln,akım fln bişiler oluomus daha cok hava alımı sağlıomus bu hareketide,o yüsdne kapatmıom o estetik için denilen fanı,onu kapatsam hiç ses sorunum olmuyacak. mutluyum,memnunum kasamdan.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yani Hurricane sessizdir diyorsunuz. CM Stacker'ın sessiz olduğunu biliyorum ama fiyatı çok benim için.Kasanın soğutması iyi olursa zaten işlemci fanı hızlanmayacak ve ses olmayacak.Hurricane de fazlaca fan sayısına sahip.Kasanın fanlarının çok fazla gürültü yapacağını sanmıyorum.En azından işlemci fanı kadar olamaz! :D[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya cmde iyidir eminim :) bilmiom sallamyım,ben fellimin sesinden hi,ç rahatız olmadım ama söle bişi var feel kesinlikle fiyat/performans olayında aşmış.o paraya bulunabilecek en kral kasadır .[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 PEGASUS L8034~C43 aldım.daha duruyo öyle bağlamadım.inşallah çözer sorunumu. sağolun tavsiyeler için.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar