Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iNvalid password

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler ben uye şifremi giriyorum yanlış diyor. girmeden once sitede bişiler kurcalamaıştım ama neden girmiyor anlamadım bir bilgisi olan yazsın lütfen. ha bire invalid password diyor kafayı yiyicem. gitti 57 lwl lik char :(
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bendede var. Fargot passworddanda düzeltemiyorum. İnvalid pasworddiyor basla birsey demiyor. Zuhah fırsat bu fırsat bırakıyoruz hadi..[signature][hline]Nick : Istemihan
Server : Xigenon
Level :63 (Paladin)
Irk :El Morad
NP: 8x k
Mesaj tarihi:
valla 57 lik mage gitti ares te canım yanıyo :) az once yeni char açtım yarım saatte 35yaptım ama ne fayda 57 lik magem gitmiş :P 1 haftaya yakın nowayı açöabilirdim. lanet olsun bu knight yoneticilerine
Mesaj tarihi:
bu sorun nasıl düzelecek bir bilen varsa yazsın lütfen..[signature][hline]Nick : CoMPLeXx
LwL: 57
CHaR: MaGe
NP: 1650
Serwer: Ares
Clan : Phoneix Rising
EL MoRaD
Mesaj tarihi:
said:
Sabrina, 05 Aralık 2005 09:58 tarihinde demiş ki:
Kaksi burda açıklamış bişiler.

Bu farklı ve yeni bir durum sabrina. Keske kaksinin anlattıgı sey olsaydı..[signature][hline]Nick : Istemihan
Server : Xigenon
Level :63 (Paladin)
Irk :El Morad
NP: 8x k
Mesaj tarihi:
ya ben korkumdan e mail adress i vermedim daha siteye iiice garantiye alana kadar da vermeyi dusunmuom sure siniri yok demi yani su kadar sure icinde e mail adress i verin filam diye ?[signature][hline]going to 63 :]
A_FEW_GOOD_MAN
  • Yeni Oluştur...