CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya beyler ben uye şifremi giriyorum yanlış diyor. girmeden once sitede bişiler kurcalamaıştım ama neden girmiyor anlamadım bir bilgisi olan yazsın lütfen. ha bire invalid password diyor kafayı yiyicem. gitti 57 lwl lik char :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Aynı sorun bendede var. Fargot passworddanda düzeltemiyorum. İnvalid pasworddiyor basla birsey demiyor. Zuhah fırsat bu fırsat bırakıyoruz hadi..[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benımde aynı sorunum var ama ben ılk gunden berı aynı yenı pach cıktı cıkalı oyuna gıremıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bir seyidogru yapsalar ne olur ya. 63 lvl lik emek bosamı gider. Yazık[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla 57 lik mage gitti ares te canım yanıyo :) az once yeni char açtım yarım saatte 35yaptım ama ne fayda 57 lik magem gitmiş :P 1 haftaya yakın nowayı açöabilirdim. lanet olsun bu knight yoneticilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu sorun nasıl düzelecek bir bilen varsa yazsın lütfen..[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LwL: 57 CHaR: MaGe NP: 1650 Serwer: Ares Clan : Phoneix Rising EL MoRaD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necoooooooo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: CoMPLeXx, 05 Aralık 2005 09:42 tarihinde demiş ki: bu sorun nasıl düzelecek bir bilen varsa yazsın lütfen.. Bu Sıfata düzelmez :P[signature][hline]İmzanız Kural Dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Kaksi burda açıklamış bişiler.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Sabrina, 05 Aralık 2005 09:58 tarihinde demiş ki: Kaksi burda açıklamış bişiler. Bu farklı ve yeni bir durum sabrina. Keske kaksinin anlattıgı sey olsaydı..[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya ben korkumdan e mail adress i vermedim daha siteye iiice garantiye alana kadar da vermeyi dusunmuom sure siniri yok demi yani su kadar sure icinde e mail adress i verin filam diye ?[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Peki geçmiş olsun =) Şunları da yazim hem yardım olsun hem de deneme olsun link verebildim mi diye. Link 2 Link 2[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar