blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 arkadaşlar boş zamanı olan biri şu uçakların nası kullanılcanı annatabilr mi havada tutalım 2 bomba atıp bi kaç adam şişleyelim yeter takla faln atmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bi kere tuşları kendine göre ayarlayıp uçak kullan,ben wasd,oklar hareket, space ve "v" tuşlarını ateş etmek için kullanıom,dogfight yapma,yapanla uraşma,lagli oynusan uçak kullanma,lan bölümü açıp tek başına uç,ateş et ,yere yaklaşma,uçağı çok hjareket ettirme,sabit tutmaya çalış,artis artis hareketler yapacam,bak köprünün altındam geççem die kasma,uçaı ne kadar hareket ettirsen kullnamk o kdar zor olur,tecrüben yoksa diver yada ağır bpmbardıman uçaı kullnmaiçakılırsın üstüne küfür yersin :-p,bunlar en kolay taktikler[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 http://www.bftsquad.org aha bide bu siteye bi bak[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 saol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bi an topici görünce patinaj bölümünde sandım ohara diodum tam ki farkettim başka bi yerdeymiş :p[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 gerçekten ilgin olurdu biri nası uçak kullancam die sorsa :) aslında bn soruum gidip eğlence çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben ilk kafede gördüüm de oyunu millet deli gibi birbirini tarıodu ben uçaklara saldırıp öyle uçuodum düşüodum kendi halimde :p ehhe çok sewmiştim. sora gelişti baya bi, yerdeki insanları uçakla çarparak öldürebiliorum hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ööle milleti uçakla ezmek yada alçalıp yere değer gibi olup milleti makinelilerle mermi manyağı yapmak spr bişi,"hastr nooluya ya" die kaçışıolar,ama stukayla tank avlamak apayrı tabi,stukanın hastasıyım!!!tam daldlıında bi ses çıkarıyo spr oluyo[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Buradan Kerr'in yazdığı kapsamlı rehberden faydalanabilirsin; www.bftsquad.org/modules.php?name=News&file=article&sid=21&mode=&order=0&thold=0 [hline]Gwaihir,the Windlord. [Bu mesaj Gwaihir tarafından 22 July 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 en iyi örenme metodu aç bi lan haritası uç kafana göre,bombala ortamı fln fln,eskiden snn'de baya ii bi rehber wardı,artık tabi ne snn kaldı ne o rehber heheh.zaten kree'nin rehberi biraz aşırı pro,tr'de kimse b17'leri vurmak dışında dogfight yapmıo.kasma yani,en ii alıştırma görevi bence midway,gir midway'e gemi batır,sonrada gir kursk'e tank wur kolay gelsin! (bu arad en ii diver stuka,unutma bunu!)[hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 22 July 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 herkez saOLSUNZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Gecenlerde Arkadasla Tripte oynarken inanilmaz Dogfightlar oldu el alamein de ... Misal Onde alman ucagi arkadan ingiliz onun arkasından baska bir alman ucagi kapisa kapisa butun haritayi dolastik ... Gerci bunun boyle uzun surmesi biraz yetneksizlikten kaynaklanmış olsa gerek :) .... Ama midwayde bir ters bir duz ucak alt alta gitmeyi basardik bu da başaridir yani ... Nasıl movie çekebildigimizi bilen var mi konsolundan bu oyunun ? ...[hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar