Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF1942] uçak kullanmak

blademaster

Öne çıkan mesajlar

bi kere tuşları kendine göre ayarlayıp uçak kullan,ben wasd,oklar hareket, space ve "v" tuşlarını ateş etmek için kullanıom,dogfight yapma,yapanla uraşma,lagli oynusan uçak kullanma,lan bölümü açıp tek başına uç,ateş et
,yere yaklaşma,uçağı çok hjareket ettirme,sabit tutmaya çalış,artis artis hareketler yapacam,bak köprünün altındam geççem die kasma,uçaı ne kadar hareket ettirsen kullnamk o kdar zor olur,tecrüben yoksa diver yada ağır bpmbardıman uçaı kullnmaiçakılırsın üstüne küfür yersin :-p,bunlar en kolay taktikler[hline]less talk,more glock!
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk kafede gördüüm de oyunu
millet deli gibi birbirini tarıodu
ben uçaklara saldırıp öyle uçuodum düşüodum kendi halimde :p
ehhe çok sewmiştim.
sora gelişti baya bi, yerdeki insanları uçakla çarparak öldürebiliorum hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi örenme metodu aç bi lan haritası uç kafana göre,bombala ortamı fln fln,eskiden snn'de baya ii bi rehber wardı,artık tabi ne snn kaldı ne o rehber heheh.zaten kree'nin rehberi biraz aşırı pro,tr'de kimse b17'leri vurmak dışında dogfight yapmıo.kasma yani,en ii alıştırma görevi bence midway,gir midway'e gemi batır,sonrada gir kursk'e tank wur kolay gelsin!
(bu arad en ii diver stuka,unutma bunu!)[hline]less talk,more glock!

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 22 July 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Gecenlerde Arkadasla Tripte oynarken inanilmaz Dogfightlar oldu el alamein de ...

Misal Onde alman ucagi arkadan ingiliz onun arkasından baska bir alman ucagi kapisa kapisa butun haritayi dolastik ... Gerci bunun boyle uzun surmesi biraz yetneksizlikten kaynaklanmış olsa gerek :) ....

Ama midwayde bir ters bir duz ucak alt alta gitmeyi basardik bu da başaridir yani ...

Nasıl movie çekebildigimizi bilen var mi konsolundan bu oyunun ? ...[hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...