Udinen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 en başarılı türk üni. odtü 485. sırada :-) http://www.webometrics.info/top3000.asp.htm[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 değilmiş, Bilkent var; salla! :)[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 380 inci olmuş bilkent olmaz olaymış[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 obaa 12. siradan girmisiz listeye, aferin penn state. WE ARE...PENN STATE...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yalnis universite basarisi degilbu hemen uzulmeyin/sevinmeyin, weble ilgili bi olay, okumak lazim sayfada yazanlari...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben biliodum zaten penn state in benim okulumdan iyi olmadigini ehe[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 turk unilerini asiaya koymuslar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 öyleymiş internetteki sayfa zenginliği felan da filan tokyo u nun böyle geride olacağını zannetmiyordum zaten niye öyle geriye düşümüş ki[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 internette yayinlanan makaleler, egitici belgelerle ilgili anladigim kadariyla...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: odchu, 30 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki: değilmiş, Bilkent var; salla! :) paranın gözü kör olsun...[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Tuvalu (tv) ile Tonga (to) 'yı geçmişiz, oley.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bilkent 500.üncü fln degılmıydı yaw 150 sıra bırden ılerlemek..hll olsun valla ne dıyım[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu nasıl bi listedir ya. 2 sene önce ki listede ilk 500 de türk üni yoktu. hatta bakan 2 ünimizin olması lazımdı felan gibisinden konuşmuştu bu iki üniden biri istanbul üniversitesi idi dierini hatırlamıyorum ama 2. si de sosyalci bi üniydi. ama bilkentle odtü girmiş ilk 500'e yani ben de böle olmasını isterim de 2 liste arasında bu kadar fark olmaz ki. nabtı bilkent le odtü 2 yıl içinde soğuk füzyon alanında rol mu oynadı edit: bu arada evet türk ünilerini asyaya koymuşlar. karma karışık ya haha. kimi sitelerde türkiye orta asya bölümünde bile yer almıo avrupada yer alıo. kiminde de asiada yer alıo. karma karışık haha. osmanlı zamanında internet olsaydı daha beter bi de afrika vardı :P [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 01 Aralık 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Udinen, 01 Aralık 2005 10:02 tarihinde demiş ki: said: odchu, 30 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki: değilmiş, Bilkent var; salla! :) paranın gözü kör olsun... :))[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaslar bu okullarda yapilan arastirma cart curta ayrilan paralara gore aciklanan listeler .. Benim okulum Paris 1 Pantheon Sorbonne 996da allhin bilkenti 380nde .. mumkun mu allah askina ? Sorbonne diplomasiyla , bilkent diplomasi birmi ? Bu listeye bakarsaniz bilkentte okumak sorbonneda okumaktan 3 kat daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: aquila, 01 Aralık 2005 07:34 tarihinde demiş ki: internette yayinlanan makaleler, egitici belgelerle ilgili anladigim kadariyla... hadi siteyi okumuyosunuz bare yazilan mesajlari okuyun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 @narin: evet iyidir. maalselef iyidir. kendinizi kandirmayin. ulkemiz o kadar da dusmedi.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nerde benim yıldızım[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 walla bilkent diye direk sitiri basiosunuzda bizede gitceksiniz yatcaksiniz eglenceksiniz felam filam bisuru konusuolardi.ulen odev den basimizi kaldiramiorz bea bide normalde diil direk ortalamaya 10 puan felam etki edio odevler tike tike yapiosn.o jonjon kizlari bi gorun nasi calisiolar ,calismayanida kalio zati essek gibi calisioz kim ne derse desin hertarafi pic de olsa bu universitede okiyan cidden okuyo.bi kere yurtdisinda en cok hora gecen sey makale bizim universitede sirf makale ustune kurulu mesela arkadasim solemisti baskentte okuyo ,ingilizce sinafina calistiriodum ben bunu kompozisyon yazcaz dedi bende benimkileri gosterince `yok oyle diill bizimki zaten biz anca 3.siniftan sonra falan sizin gibi essay yazcakmisiz hoca dedi`demisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 şimdi isatnbul ünv.sinin odtü den daha iyi olduğunu iddia etmek bence hem komik hem yanlış.alanları farklı,puanları farklı yani.odtü Türkiye'nin öğrencileri arasından kaymağını kapıyor ve bece az bile olmuş[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: narin, 01 Aralık 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Arkadaslar bu okullarda yapilan arastirma cart curta ayrilan paralara gore aciklanan listeler .. Benim okulum Paris 1 Pantheon Sorbonne 996da allhin bilkenti 380nde .. mumkun mu allah askina ? Sorbonne diplomasiyla , bilkent diplomasi birmi ? Bu listeye bakarsaniz bilkentte okumak sorbonneda okumaktan 3 kat daha iyi :) OOooOO.. Helal be. Ezdin Bilkent'i. Ne büyük adamsın. Bilkent'e bayıldığımdan değil de Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri olan Bilkent Üniversitesi'ne "Allah'ın üniversitesi" dersen Türkiye'ye laf sokmuş olursun. Bu arada yutdışında o kadar universite duydum senin müthiş üniversitenin adını hiç duymadım. (universiten kötü demiyorum ama duymadım valla)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yahu liste sirali diil dendi hala neyi tartisiyosunuz? ayrica listede yukarda olsa nolur olmasa nolur... bilkent iyi, buna kimse laf etmez zaten, ama sorbonne'u bilmeden de bilkent'ten iyi olamaz diyemezsiniz. son olarak da dese nolur, kime ne? universiteden bahsediyosunuz ya... allahin universitesi iste. sorbonne da allahin universitesi odtu de allahin universitesi.. nolur ne farkeder?!?!! birilerinin sorbonne bagimliligi bilkente allahin universitesi dedi diye bilkent kategori mi dustu, ya da sorbonne goge mi yukseldi... tutarli seyleri tartisin bari. @nuke, sorbonne'u duymadiysan bu senin genel kulturune bagli bi sey.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 04 Aralık 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sorbonne, Avrupa'nın en iyi ve en kazık üniversitelerinden biriydi.Eski popülerliğini yitirmeye başladı ve eskisi kadar iyi değil diyorlar eğitimi ama gene de adından bahsettiriyor.Genelde akademik kariyer yapmaya gidiyorlar oraya,giden çoğunlukla kalıyor. İstanbul Üniversitesi nedir ya? İlk 500 e hayatta gircek değil şu anki haliyle. Gidin bir ODTU nün kampüsünü gezin, bi de İÜ nün kampüsünü gezin. Eğitim kadrosuna, eğitimine bakın bi. Lablarını, teori ve pratik çalışmalarını ,nceleyin, o üniden yayınlanan makalelere bakın...[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kampusu degilde internet sitesini gezin, keza kacinci soyluyorum internette yayimlanan makalelerle, internette yapilan olaylarla ilgili siralama. mesajalri secip secip okumayin, hepsini okuyun ki sacma sapan tartismayin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla ben genel sıralamadan bahsettim,İÜ nün hiçbir şekilde ilk 500 e girebilecek bir üniversite olduğunu düşünmüyorum.ODTU'yle İÜ yü karşılaştırın genel klasmanda farkı görün. @Aquila, dediğim gibi ben genel klasman için yorum yaptım, burdaki liste için değil.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar