OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 herkes ayni hatadan sikayetci iken benim recycle-binim nortonu sildikten sonra kafayi yedi! bir sey sildigimde islevini yerine getiriyor empty fln yapabiliyorum ama üstüne cift tiklayinca "invalid command-line arguments. Unable to continue." gibi bi error veriyo! ya korkunc bisi cok rahatsiz edici bir cozumu yok mu?! [windowsu yeniden kurmak en son dusundugum sey ][hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bırak kalsın öle içindekileri silebiliyosan daha ne istiyorsun ;) hiç kasma muhtemelen bişi yapamazsın.. veya aç www.microsoft.com/technet de knowledge base'i arat ordan hatayı çözümünü bulursun..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 goz ardi etmeye calisiorum ama aliskanliklari birakmak zor! tesekkur ederim tavsiye/yardim icin :)[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Delikanlı adam öyle geridönüşüm falan kullanmaz, shift delle siler:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Windows Update kullan o hataları buluodu sanırım[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar