Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş arıyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
araban var diye artizlik yapma[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
prawler sana kalbimi verdiğim güne lanet olsun üstüme gül koklamaya kalkışıyosun hemde bu forum köselerinde

-pegasus[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
hepinize peki.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
messenger gibi olmuş burasi..[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111
Mesaj tarihi:
olmaz üzülme sen[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
ı ıh istemiyorum.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
beni beğenmediysen osman diye bir arkadaşım var. zenci.
istersen aranızı yapabilirim.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
kardeş gel bi orta yapiim eer ankaradaysan[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Mesaj tarihi:
ben ciddiyim[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 03 Aralık 2005 10:31 tarihinde demiş ki:
bunu da ciddi sandınız ya.
Helal olsun ne diyeyim.

yok ben ciddi sanayım ayağına yataım srdr'ı tribe sokayım mahiyetinde yazdıydım eheuheu[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
İstanbulluyuz.biz[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 04 Aralık 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
prawler sana kalbimi verdiğim güne lanet olsun üstüme gül koklamaya kalkışıyosun hemde bu forum köselerinde

-pegasus

asıl ben kıydığım nikaha lanet ediyorum..

bilseydim evlendirirmiydim sizi..:)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Mesaj tarihi:
Serdar sana ortaya karışık yapalım esmeri kumralı çeşit çeşit dondurma gibi olur.

Ya olm sıkma canını böyle şeylerle elbet bulacaksın doğanın kanunu sen bulamazsan o seni bulacak kaçışın da yok yani o kadar diyorum.
Arabayı okulun önüne çeksen zaten içersin hödö olur.Bence sen kendini boşuna üzüyorsun.
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...