mdkm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar sitedeki Forgot Password yani sifremi unuttum seçeneği çalışıyor. sizde eğer şifre değiştirdikten sonra sorun yaşadıysanız benim gibi bu linke tıklayarak id ve mail adresinizi sonrada gizli soruya verdiğiniz cevabı yazarak siteden kendinize sıfırlama parolası isteyin ben istedim Password reset successfully. Your password has now been reset to a random value and emailed to [email protected] cevabı geldi bekliyorum. inşallah resetleme parolası gelicek.[signature][hline]nicK>> ::MdkM:: serveR>> Ares specialtY>> archer lvL>> 65 claN>> ReactioN nP>> 78k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 evet calısıyor arkadaslar bende $aaptım in$ dogru bi $ifre geçer elimize[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 mail'e sifre gelmedi ben denedim 2 3 defa ama mail'e sifre gelmiyor..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Junk mail bölümüne geliyo yeni şifreniz arkadaşlar... Mailinize gelen şifre ile siteye login olarak New Password bölümünden kendi şifrenizi belirleyebilirsiniz... Teşekkür ederim...[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 5xxxx Clan : Karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Synergenx, 04 Aralık 2005 05:35 tarihinde demiş ki: Junk mail bölümüne geliyo yeni şifreniz arkadaşlar... Mailinize gelen şifre ile siteye login olarak New Password bölümünden kendi şifrenizi belirleyebilirsiniz... Teşekkür ederim... biliyorum kardesim Junk mail e bakdim ztn yok.. gelmemis.[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim de daha gelmedi topic tede belirttim zaten arkadaslar. bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 boşa yau bu beklemeler boşa..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya eger sana da gonderildi gibi bir msj geldiyse baska caresi mi var arkadas :) beklicez[signature][hline]nicK>> ::MdkM:: serveR>> Ares specialtY>> archer lvL>> 65 claN>> ReactioN nP>> 78k vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gonderildi diye mesaj geliyor amaa gel gelelim mail adresine sifre gondermiyor hirbolar =)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 öyle demeyin kızarlar sonra. elbet gelecektir sen siz içinizi ferah tutun arkadaslar. eger aynı sorunu yaşayan arkadaslar olursa heyecan a gerek yok bekleyiniz.[signature][hline]nicK>> ::MdkM:: serveR>> Ares specialtY>> archer lvL>> 65 claN>> ReactioN nP>> 78k vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 elimiz mahkum beklemek zorundayiz.[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killforme Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 suan calısmıyo forgot pass.[signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 -blademaster- Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 05:10 itibari ile calışıyordu :([signature][hline]nicK>> ::MdkM:: serveR>> Ares specialtY>> Shadow Vain lvL>> 65 claN>> ReactioN nP>> 78k vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killforme Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya ben sifremi falan da deistirmedim ben niye giremiyorm ya delirecem simdi yaa.. hani millet deistide sifresini giremiyo biri hackledi desem az cok biz de neyin ne oldugunu biliyorz ve kırılması güç bi sifre kulanıyorm... :S sinirlerim bozuldu ya[signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 -blademaster- Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 calisiyor da mail'e sifre gelmiyor daha..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 senin başına gelen benim bi arkadaşımın da başına geldi. ne şifre deiştirme talebinde bulundu ne de başka bişey. ama dün gece en son 04:00 sularında giriş yaptı. ondan sonra bidaha giremedi password invalid diyor. bakalım beklicez.[signature][hline] ::MdkM:: Ares Level: 65 (%41) Job: Shadow Vain Nation: Karus NP: 78xxx Clan: ReactioN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killforme Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 off ya ben bole oyunun da db ininde... nası olaydır yaa yedek diye bisey vardır yaa biton para almayı bılıyolar ... su rezillige bak...[signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 -blademaster- Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar bende bu konuda tam 1 aydır mağdurum ama gelmedi emaile pazvord cıkan yazı bu gelirmi acaba ( user data did not match ) ne diyo ?[signature][hline]ıd : __:azrail:__ sever : ayes IvI : 5+ en mutlu human :):):):) np :3500 su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 senin bilgilerin uyuşmuyor muş sanırım yanlış yazdın ya da biyerlerde hata yaptın.[signature][hline]___________::MdkM::______________ _____________Ares________________ Level: 65 (%41)___Job: Shadow Vain _ Nation: Karus_____Np: 78xxx ________ Clan: ReactioN_____________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hata yapmadığımdan emeinim ama genede cok teşekkür ederim tekrar deniyim :( 1 ay oldu özledimbe[signature][hline]ıd : __:azrail:__ sever : ayes IvI : 5+ en mutlu human :):):):) np :3500 su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Buraya ne yazcazz !! [spo1=Forgot Psw][/spo][signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ewet talktative katılıyorum bende orda kaldım bişiler yazdım wer (User data did not match. ) yazdı adamınm datasını mı yazcaz acaba oraya peki data nosunu nerden bulcaz ??* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Emin değilim ama orya şifreni yaza bilecek ola bilirsin bende orda takıldım kaldım sonra aşağıyı okudum ve yarım yamalak alnadığım kadarıyla oraya şifreni yazıcan ben öle yaptım ama bana gelen cvp bu oldu. <<<>>>> Nedir Bu acaba ?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 zzzzzzzzzzzzz Bulamadım ben hala oraya ne yazacağımı :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Xrated saolsun benimkinide yapmış... ama bu sefer onunkş gitti:( ben girebiliyorum oyuna o giremiyo :([signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Djinn Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar