Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 selamlar. benim bi problemim var ekran kartımı yazın değiştirmiştim eskisi fx5600'dü onda oyunlarda grafikler çöküyordu bilgisayara reset falan atıyordu kartı değiştirdim 6600gt aldım. başlarda pek problemim yoktu ama şu zamanlar iğrenç bi problemim var. oyun oynarken ne oluyorsa oyun böyle 40 saniye falan duruyor. sonra monitorde garip bir hareketle geri geliyor. 5 dk sonra tekrar takılıyor falan. başlarda çok nadiren oluyordu ama son zamanlarda okadar çok arttıki. mesela c.tesi Guild Wars oynayayım dedim burnumdan getirdi haybeye duruyo bide nezaman durcağıda belli değil rastgele bi duruyo böle 1dk sora geliyo. bide bugun Silkroad online'yi yükledim orda sürekli oluyor. bıktırdı beni bi çözüm lütfen.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aşırı ısınıyor olabilir.. tam emin değilim ama anlattığına göre sorun donanımsal..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar