Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

firemaw hakkında bir soru

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar
BWLde firemaw denemelerine başladık ,Benim bu encounteri bilen arkadaşlara bir sorum olacak , Firemaw'ın "wing bullet" hakkında. Bilindiği gibi bu skill MT nin aggrosunu düşüren bir özellik ve bu yüzden offtank wingbulletten 1-2 saniye önce taunt edip wing bulleti kendi üzerine almasını sağlıyor. Şimdiye kadar 3-4 deneme yaptık ve offtank taunt ettikten sonra bile MT(ben) Firemawın arkasında olmama rağmen bir knockback yaşıyorum. Bu knockback sadece aggro düşürüyormu yoksa sadece tek target üzerindemi aggro düşüşü yapıyor(yani taunt eden off-tank). Yani özet olarak wing bullet skilli tek bir targetemı etkiliyor yoksa 360 derece içindeki bütün meleelerimi?
Teşekkürler[signature][hline]www.sehitlerolmez.com
Sosyal ağlarda paylaş

wing buffet in aggro düsürdügünü bilmiordum.biz o dediginizi yapmadan düz kestik.off tank falan deisimi olmadan.bütün olay healerlarin pozisyonu ve damage dealerlarin wing buffet dan ölmemesi.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

xrex, sana sadece "höh" diyebiliyorum, dünyandan haberin yok yahu.

Wing Buffet aggro düşürüyor ve sadece bir kişinin aggro'sunu düşürüyor. MT nin ve firemaw'ın arkasında olmasına rağmen knockback alması normal, aggro'su düşmez. Eğer bir aksilik olmazsa (taunt'lar resist olmazsa vs), zaten offtank'a dönüp wing buffet attıktan sonra sana dönmesi lazım.

EDIT: MT ve OT için FR çok önemli. Devamlı fire damage veren debuff'in (flame buffet miydi?) üstüste çok birikmemesi lazım. 320+ fr ile çok rahat olur. Zaten bir iki kere üstüste resist ettin mi resetleniyor. Yok eğer üstüste resist edemezsen debuff 40-50 kere stack bile olabiliyor, seni ayakta tutmak ondan sonra felaket zor. Ben 300 FR ile tanklarken 40 kereden fazla stack olmuştu, sonucu kendi gözlerinizle görün:

ha buna rağmen öldürmüştük. Ben firemaw %5 kala falan ölmüştüm, başka bir warrior yerime geçmişti.

[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Aralık 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 04 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
xrex, sana sadece "höh" diyebiliyorum, dünyandan haberin yok yahu.

Wing Buffet aggro düşürüyor ve sadece bir kişinin aggro'sunu düşürüyor. MT nin ve firemaw'ın arkasında olmasına rağmen knockback alması normal, aggro'su düşmez. Eğer bir aksilik olmazsa (taunt'lar resist olmazsa vs), zaten offtank'a dönüp wing buffet attıktan sonra sana dönmesi lazım.

EDIT: MT ve OT için FR çok önemli. Devamlı fire damage veren debuff'in (flame buffet miydi?) üstüste çok birikmemesi lazım. 320+ fr ile çok rahat olur. Zaten bir iki kere üstüste resist ettin mi resetleniyor. Yok eğer üstüste resist edemezsen debuff 40-50 kere stack bile olabiliyor, seni ayakta tutmak ondan sonra felaket zor. Ben 300 FR ile tanklarken 40 kereden fazla stack olmuştu, sonucu kendi gözlerinizle görün:

ha buna rağmen öldürmüştük. Ben firemaw %5 kala falan ölmüştüm, başka bir warrior yerime geçmişti.

wing buffet da bizde off tank üstüne cekior mu?görmedim ben bulundugum acidan en azindan.ayrica beni ilgilendiren bisey degil.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 04 Aralık 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Wing buffet sadece firemawın önündekileri etkiler. Hem MT nin hemde OT nin wing buffet ile knockback yemesinin sebebi thrash procu. Firemawa melee attacklarında 2 extra atack veriyor trash, ama şöyle birşey ( bug? ) var ; eğer flame buffet dan hemen önce proclarsa 2x flame buffet cast eder aynı anda, eğer wing buffet dan hemen önce proclarsa size olduğu gibi OT ye knockback yaptıktan hemen sonra birde MT ye yapar.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ]

[Bu mesaj odium tarafından 04 Aralık 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

E bu proc %90 falan o zaman? OT her taunt yapışında ben de knockback oluyorum çünkü. Ayrıca bunu yaparken bana dönmüyor, yani OT'ye dönüp wing buffet yapıyor, ve ben de knockback yiyorum (arkasında sayılırım bu sırada).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Aralık 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...