Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba :)bende size katıldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eferim

Bizde nerde bu çocuk dioduk sensiz forumun hiç tadı olmuyo. Gereksiz Topic açan kimse yok die üzülüyoduk.[signature][hline]server:Ares
class:Elmorad Wairor
lvl:64
np:50k
Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
Mesaj tarihi:
cherkes kardesim Diezde beni tanırlar severler amacım burda oldgumu belirtmekti sadece[signature][hline]Ben NoFearS 62 mage
Lost_pich 62 assasin
Ogun_abi 62 orc warior 45xxx nps
Server Diez
Clan:WinnesrS
Mesaj tarihi:
Doru o manken warriordu demi...:D Lem manken Cherkes bak amcan 68 oldu hala 64 lerdesin ayıp ayıp...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 04 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
Doru o manken warriordu demi...:D Lem manken Cherkes bak amcan 68 oldu hala 64 lerdesin ayıp ayıp...
bu arada bilinc bi ara bi topicte uruk tron kesmekten bahsetmiştin ben o yolla 4 günde 58den 61 oldum çok saol ve bu arada işkence günleri başladı benim için ne tavsiye edersin xp gain düştüde ondan diorum[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
Mesaj tarihi:
Bilinc amca ve informer hala :p

%30 kaldı 65 olcam üstelik ben manken değilim bu wariorun da avanjajları var Diğer barbarlara göre daha hızlı dmg veriyorum + oyundaki en yakışıklı karekter benim ki :p ahauhauha
kıskanmayın[signature][hline]server:Ares
class:Elmorad Wairor
lvl:64
np:50k
Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
Mesaj tarihi:
merhaba kardesim beni tanıdın galiba ibrahim abi ben mahir seni gordugume sevindim ara sıra bi arada sesini duyalım
said:
lazcan_bo, 04 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
hoş geldin sefa getiridn
[signature][hline]Ben NoFearS 62 mage
Lost_pich 62 assasin
Ogun_abi 62 orc warior 45xxx nps
Server Diez
Clan:WinnesrS

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...