erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar bişey sölicem imzamda yazan adamın hacklenmesi üzerine okçu açtım ve 40 llv oldum.assasinimle lamia ve ash keserken bunla kesemiorum.üstüne üslük daha demin çıkan arch shot 100 mana götürüo ve 10 atışta mana sıfırlanıo.bunu göz önüne alırsak okçular biraz eziq olmuomu?[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 okçular ezik deil senin elindeki silahın ap si düşük bence ne kullanıyosunda lamia kesemiyorsun bow falanmı kullanıyosun[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bence lvl kasarken okçuyyu kullanma asianken az mana yiyor vuruşalr 60 dan snra okçu ol cz de en iyi iş yapnlardan biri bnce okçu oyunu bilmeyen biir biee cz de okçuyla np kasabilir[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 elimdeki biraz dandik bu arada daha demin ash kestim zor zor elimdeki hor cros bow +4(86 attack) 40 poisen damage[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lolll git +7 yap onu sora bahane ara bence lvl kasarken 55e kadar en iyisi okcu cünkü uzak mesafeden vuruyorsun 55de spike acilinca girersin deruya gel keyfim gel[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 55te sen deru yu kesersin de deru seni keser mi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 1. deruyu tek mi kesiyorsun 2. czde 55 lvllle ben tek deru keserim kestimde elimde +7 shard ve +7 mirage vardi[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya para yokki +7 yapim:D neyse goblin görevini yaptım 41 oldum[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bana görede 60 kadar assasien kal 60 sonra okcu ol şu anda paranda yokmuş zaten pot parası seni bitirir Ben czde elimde +6/60 Iron bow warken deli gibi iş yapıyodum(dupe wide Geldi oda gitti :( ) istersen Özkana sor o iyi bilir :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Sentinel, 04 Aralık 2005 19:45 tarihinde demiş ki: 55te sen deru yu kesersin de deru seni keser mi acaba... Adam bunu diyerek lvl 55 ken seni exp olarak keser mi yeter mi deru kesmek demek istemiş. ewon sen bambaşka birşey anlamışsın..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bilins söle bakalım okcusun sonuçta. Hanki iyi ?[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sorry:D kafam bozuk hala aklim charimda ve 0 dan kasiyorum oda koyuyor 3.kez[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Theridone, 04 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: bilins söle bakalım okcusun sonuçta. Hanki iyi ? Yeni Türkçe öğrenen bir japon daha iyi cümle kurardı. lol... Soruya gelince bu soruyu saçma buluyorum. Birisi range atack yapıyor birisi close combat. Bunları iyi kötü diye karşılaştıramam. İkisinin de kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Sinin kombosu çok önemliyken archer uzaktan atarak kendini dmg almaktan koruyor. Archer sabit attığı için koşarak atamamak gibi bir dezavantaja sahipken sin yakına girdiği için kalabalıkta harcanma ihtimaline sahip. Böyle bir çok avantaj ve dezavantaj sayılabilir iki sınıf içinde... Ben ranger=okçu=archer demek olduğu ve bıçak kullanma mantığını doğru bulmadığım için hep okçuydum (bu benim fikrim bıdbıdı etmeyin) ve öyle kalacağım iyi ya da kötü olduğu için değil....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bilinc kusura bakma ben böle cümleler kurmazdım normalde. Ama Sarsie'den bulaşmış olmalı. :D (Bu arada artık cümlelerimi 2 defa kontrol edicem söz bilinc sırf sen kızma ;) )[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ [Bu mesaj Theridone tarafından 04 Aralık 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Cevap mı verdin yoksa ezdin mi anlayamadık bilinç (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: coliseo67, 04 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Cevap mı verdin yoksa ezdin mi anlayamadık bilinç (!) ?kimi ezmişim?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 okçuların tek ama tek kötü yanı yani avantajsız oldukları durum koşarak saldıramaması yani karşındakinin saldırısı faild olmuyo ona bakarsan ben lvl 30 ken lamia kesiyodum assass la 1 vuruşta ölüyodum ama lamia vuramıyodu bana şuan lvl 42 okçuyla kesemiyoru. koşarken saldırma felan olsa okçuluktan iyisi olamazdı ama allah kusursuz yaratmıyo işte naaparsın :D[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Okçu= item maynağı Asasin= Cleaver ve Fp bul lvl gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ne anlamda item manyaı?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: coliseo67, 04 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Cevap mı verdin yoksa ezdin mi anlayamadık bilinç (!) ezdi ezdi.. zaten o hep beni ezer :D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ [Bu mesaj Theridone tarafından 04 Aralık 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 60 a kadar archer ol walla multiple shot la gayet güzel lvl kaslıyor 40 mana yiyo ayrıca kim demiş çok mana lazım archera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arc shot 100 yiyo ve o açılınca toplam mana 800 felan oluyo eheheüeeüeh işte mana yiyomu yemiyomu yorum senin :D[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: cemshit, 04 Aralık 2005 22:17 tarihinde demiş ki: ne anlamda item manyaı? İb +7 şart[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np ReTuRn_ThE_OrCs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 okçuysan en büyük sorunun shouttan şı mesajı duymak olcak eğer otamatiğe bağlarsın kendin z-r olayı "GM KOSP USER HERE PM ME PLS"[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar