senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aegede bir sworsman yaptım (lvl12) devamlı str bastım 700hp var ama iyi vuramıyorum lvl2 cold büyüsü var (donduran veya yavaşlatan) onla maksimum 40 vuruyorum lightingin 2.skillinide lvl2 yaptım onlada iyi vuramıyorum. galiba dandik oldu bu karakter. en iyisi troyda sıfırdan başlamak hem oyunu falanda öğrendim az çok şimdi nasıl yapıcam ben swordsman int'e mi abanacam str'yemi? bide fire-cold-lighting arasında en fazla dmg veren hangisi? vede hep sword+sheld mi gidecem two handed sword varmı oyunda?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sword magical olarak gideceğin bir türdü. 2int 1str vermeliydin ve sadece fire'a gitmeliydin çünkü skill cap var.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar