Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuzene yıllık yazısı

jacabo

Öne çıkan mesajlar

yaws şimcik problemim şöyle kuzenim kaç haftadır ne haftası aydır =) bana yıllık az diye tutturdu sınıfında az kişi varmışta sende yaz diyor
demin yine aradı yazdınmı hadi yaz yarın teslim etcem diye yani yumurta kapıya dayandı bende yazıyım dedim baktım olmuyor patinin tek dostu patidir dedim

bide ben biraz bu konularda oküzümtrak bi varlığımdır yani acaip kasmam lazım bide sevmem boyle yazdıklarımı

oyuzden bana klişede olsa bıraz guzel bı yazı yazabılırmısınız ben aralara bıraz oynasam

ne derşiniz hoşolmazmı bence olur olur

not: kuzen kız[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

[Bu mesaj jacabo tarafından 04 Aralık 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En sevidğim kuzenimle başla yazıya...
Sonra bunun esprili bir nedenini yaz...
Sıkı bir biçimde her zaman yanında olduğunu hissettir yazıda...Eh fikirler patiden sen yaz bari:D.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

kuzenının yasini bilsek daha yrdimci olabilirz[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...

[Bu mesaj Cuma tarafından 04 Aralık 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bide hangi ayda onu ogrenelim:P:P

nese bak soluyom dekı sen her zman bnm yanımda oldun senle unutamiyacagim gunler gecirdik hanı bi zman sey yapmiştik ya (burda gzl bi annı gec kısa olarak) ne manyak gundu be hala unutamiyorum sen bnm en manyak kuzenımsın. oss kazanıp ıniye gidince sensız ne yapicam ben kımle eglenip gulucem kımle dertleşicem nese artık kazanmassin olur biter caret curt bole uzar gider bulşamsssan dewamini sole dewam ediim[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

İlköğretim yıllığı sayfayı açıyoruz...Herkes iki sayfa filan bi dallama sadece 10 satır o kim mi?Tabiki ben...(o günden beri takmıyorum bu olayları-çaktırmayın yazmadıklarından deil yazdılarda ben hocaya vermeye üşendim...)Gerçi okula yeni gelmiş olmamında etkisi vardır büyük ihtimal.Zati yıllık resmimde kro gibyidi azuhahahah.Sayende nostalji oldu...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...