jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yaws şimcik problemim şöyle kuzenim kaç haftadır ne haftası aydır =) bana yıllık az diye tutturdu sınıfında az kişi varmışta sende yaz diyor demin yine aradı yazdınmı hadi yaz yarın teslim etcem diye yani yumurta kapıya dayandı bende yazıyım dedim baktım olmuyor patinin tek dostu patidir dedim bide ben biraz bu konularda oküzümtrak bi varlığımdır yani acaip kasmam lazım bide sevmem boyle yazdıklarımı oyuzden bana klişede olsa bıraz guzel bı yazı yazabılırmısınız ben aralara bıraz oynasam ne derşiniz hoşolmazmı bence olur olur not: kuzen kız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 04 Aralık 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 En kötü iştir Write Up yazmak ya[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ne hakkında olucak yıllık yazısı ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 En sevidğim kuzenimle başla yazıya... Sonra bunun esprili bir nedenini yaz... Sıkı bir biçimde her zaman yanında olduğunu hissettir yazıda...Eh fikirler patiden sen yaz bari:D.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 öff öff en zoru da bu yaa ablam mezun olucaa sene(geçen sene) hiçbişi bulamıyıp yazmamıştım:)[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mayhem, 04 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Ne hakkında olucak yıllık yazısı ? uw bide ona konu mu lazım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sepet sepet yumurta sakın beni unutma yas bea :D nereye olursa bunu yazarım ben[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kuzenının yasini bilsek daha yrdimci olabilirz[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... [Bu mesaj Cuma tarafından 04 Aralık 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yazdım zayen kız işte lise son 89 luydu galiba[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bide hangi ayda onu ogrenelim:P:P nese bak soluyom dekı sen her zman bnm yanımda oldun senle unutamiyacagim gunler gecirdik hanı bi zman sey yapmiştik ya (burda gzl bi annı gec kısa olarak) ne manyak gundu be hala unutamiyorum sen bnm en manyak kuzenımsın. oss kazanıp ıniye gidince sensız ne yapicam ben kımle eglenip gulucem kımle dertleşicem nese artık kazanmassin olur biter caret curt bole uzar gider bulşamsssan dewamini sole dewam ediim[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 cuma yazdım saol bıraz ekledım bıraz cıkarttım bıde sonuna yardım etsene uturuplu bı sekılde baglayalım =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Salla bişiler işte biricik kuzenim canım kuzenim falan..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yazdım tamam saolasun varolun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 of benim de sınıftakilere yazmam lazım, aklıma geldi şimdi =/ insanlar bi garip, sınıfa daha bu yıl geldim, bana andaç yazsana diyolar. "la yörü" diyemiyorum, kıramıyorum..[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 İlköğretim yıllığı sayfayı açıyoruz...Herkes iki sayfa filan bi dallama sadece 10 satır o kim mi?Tabiki ben...(o günden beri takmıyorum bu olayları-çaktırmayın yazmadıklarından deil yazdılarda ben hocaya vermeye üşendim...)Gerçi okula yeni gelmiş olmamında etkisi vardır büyük ihtimal.Zati yıllık resmimde kro gibyidi azuhahahah.Sayende nostalji oldu...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar