LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kaç gündür kafama takılıyodu daha fazla dayanamadım resmini çekip buraya koymaya karar verdim. 1)şimdi resimdeki bu ışığın etrafındaki 2-3 renksel halka ne oluyor neden oluyor nasıl oluyor ? 2) ışık doğrusal yolla yayılıyo biliyoz ama burda baskın şekilde bi doğru gözüküyor o niye baskın ? NOT:RESIMDEKI RENK ÇEMBERI RESIMDE DEGILDIR GERÇEK GÖZLE GÖRÜLMÜŞTÜR YANI FOTOGRAF YANILMASI DEGILDIR.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 spoiler yapsan olmaz mı? soruya gelince ışık kaynağından çıkan fotonların saçılmasından dolayı oluşabilir! (bence)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Murk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ampulün dışındaki camdaki kırılmanın sonucu o halka oluşuyor. Özel bir nedeni yok tamamen kırılma sonucu oluşan bir durum.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu olay ısıgı yayan ampulun bulundugu camın bazı yerlerde daha yogun olmasından dolayı bazı yerlerden fazla kırılmadan cıkarak duz bır dogru olarak yayılır....
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ışık fitondur fiton!![signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
PederRamirez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 senin gözlemlediğin olayın aynısını MIT verilen "vibration and waves" dersinin hocası sormuş(hemen aşadaki linkte) Sanırım aynı olay( daha okumadım biraz işim var :) ). http://web.mit.edu/8.03/www/ cevabınıda hemen altında vermişti http://space.mit.edu/%7Elewin/apod/ kaynak ingilizce ama türkçeye çevirecek vaktim yok maalesef :( Bide MIT in websitesinden videolu ders anlatımlarını,ödevleri çeşitli videoya çekilmiş deneyleri alabilirsiniz güzel bi site.[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics..
Goering Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 budur cevabı, fazla kafa karıştırmaya gerek yok said: Murk, 25 Kasım 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Ampulün dışındaki camdaki kırılmanın sonucu o halka oluşuyor. Özel bir nedeni yok tamamen kırılma sonucu oluşan bir durum.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sagolun.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
punishment Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 beyaz renk 7 rengin karışımıydı yannış hatırlamıosm bunların birbirine karışmasıyla beyaz elde edilio haliyle..fotograf makinesile çektiin için dalgaları yakalamış olabilirsin yani ama emin diilim[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian
Öne çıkan mesajlar