Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hiçbir kıza güvenerek yola çıkmayacaksınız...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 önceki yazılan tüm yazılara katılıyorum ve bir şey daha ekliyorum - Tüm kizlar aynıdır(bi tanesi hariç :) )[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Keyzar, 03 Aralık 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Hiçbir kıza güvenerek yola çıkmayacaksınız... bu kadar genel konuşmayın. zaten kızlar şöyledir deyip de yapılan yorumların hepsi yanlış. seri üretim değil ki bunlar. hepsi aynı olaylara aynı tepkileri verip, aynı durumlarda aynı şeyleri hissetmiyorlar.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya arkadaslar bu ne kızlar soledir boledir valla sıktı artık bu kızlar olayı[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hiç bi tecrübem yoq :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ben kızların şerbetli ve 6. hislerinin inanılmaz kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl bi kız arkadaşım vardı ramazan bayramında ben izmire dönmüştüm ( kendisi bursada ) 2 Bursalı arkadaşta benimle geldi izmire tatil için neyse içtik ettik şeytana uyduk o akşam malum bikaç bayan vardı tanıdık onların evine gittik. Normalde kız arkadaşım aradığında ben meşgule atınca kesinlikle aramazdı tekrar benim müsait olunca aramamı beklerdi o akşam garip bi şekilde ısrarla tekrar tekrar aradı ve sebebini bilmiyodu ama inanılmaz bi kavga çıkardı ertesi sabah acaip tırmıştım o gün :)) [Bu mesaj Whiskey tarafından 03 Aralık 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bence kızların sagları solları bellı olmaz bugun sana yemek yapan yarın baskasıyla gezer senın hayallerınde suya duser.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ayip beee[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: duman192, 03 Aralık 2005 01:35 tarihinde demiş ki: birader yakın zamanda çok ii öğrendimki kızlara yalan sölemicen..hiç unutmuolar..acısınıda çıkarıolar:) super bisey ogrenmi$sin..tebrixx.. said: Keyzar, 03 Aralık 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Hiçbir kıza güvenerek yola çıkmayacaksınız... cok sacma said: ares20, 03 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: bence kızların sagları solları bellı olmaz bugun sana yemek yapan yarın baskasıyla gezer senın hayallerınde suya duser.... yok artik yani harbiden abarttnz..sanki kizlar azili dusmanlarinz sizin de...ya kardesim iki kiz size bunnari yapti (direk sna deil lafim) diye kizlar hakknda genelleme yapamazsnz ya..!nedr bu yani?![signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kadınlar sömürgn yaratıklardır. O-o[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oZeNc Demek yeteri kadar tecrüben yok!!! Bayansan da, hemcinslerini ve kendini yeteri kadar iyi tanıyamamışsın...[signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 03 Aralık 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 evet evet ... sen kizlari bi kizdan daa ii tanirsin zaten...eminim..!sende o kdr cok kiz tanidin ki demeh..bole bisey diosun...yok kardesm boyle bi genelleme olmaz.. hicbi kiza guvenme diye bisey yoktur..ne bu yani..kizlar her an her pisligi yapabilicek yaratiklar gibi bisey uyandirio kafada... bnce yanni$$...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oZeNc Tam üstüne bastın; kızları kızlardan daha iyi tanıyorum... Konu, kız milleti nedir ne değildir değil, edinilen tecrübeler; bende de fazlası var ve bunlardan sadece birini paylaştım, hatta istersen daha da fazlasını paylaşabilirim özelden... Yaratık benzetmesi hiç hoş değil; ben, şeytanın art bacağını daha uygun buluyorum...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 senin edindigin tecrube buysa... sna kotuleri denk gelmis..bilemicem.. ama genel olarak boyle deil bnce..olamaz da... ha $eytanin art bacagi lafina da oeh diyorum..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Her sizinle ilgilenen sizinle muhabbet eden kızın sizden hoşlandığını sanmak en büyük dangalaklıktır.Ne biliyim belki sadece ve sadece sizinle arkadaş olmak istiyor.Sizinle konuşmaktan hoşlanıyor ; neden kızlarla arkadaş olamıyorsunuz ki.Onları da normal insanlar olarak addedin.Birincisi şu ana kadar tanıştığım kızların %80i (ki çok ve çeşitli kız tanıdım) erkeklerden daha güvenilirler.En azından bir önceki gece onlara anlatatığınız bir sıkınınızı gidip başkasına anlatıp sizi toplum içinde küçük düşürmüyorlar.Ama bunu erkekler yapıyor! Kızları tanımak istiyorsanız onlarla arkadaş olmayı deneyin.Arkadaş olduğunuz zaman çok farklı oluyorlar.Onlar kadar beni eğlendirebilen çok az erkek var (barda karı kız muhabbeti yaptığımız kız arkadaşlarım da oldu) . Bir kızla çıkmak içi,n kasmayın zaten çıkmak yanlış bir terim.Eğer seviyorsanız ve o da sizi seviyorsa bir şekilde belli edersiniz birbirinize. Onlara "benimle çıkar mısın?" diye salak bir soru sormayın yüzünüze bile gülebilirler.Onu sevdiğinizi söylemenin bin türlü başka yolu var. İlk adımı atmak zorunda değilsiniz! Olmamalısınız da eğer sizden hoşlanıyorsa ilk adımı hiç üşenmeden o atar. Siz ona bakarken o size bakmıyorsa ama başka zaman sürekli sizi gözetliyorsa bir elektriklenme var gibi olabilir.Ama varır diyemem. (dehşet komik bir anım var iyi biliyorum) Sürekli sizinle konuşmaya çalışıyorsa sizinle oraya buraya gitmek istiyorsa ; ya bir arkadaşınızdan hoşlanıyordur , ya arkadaş olmak istiyordur , ya da son ihtimal olarak sizden hoşlanıyordur.Ama dediğim gibi 3. sırada... Eğer bir kızla çıkarsanız ; ona güven verin ve güvendiğinizi belli edin , onu kıskanmayın mümkün mertebe , her işine karışmayın , her anını size ayırmasını beklemeyin (en büyük saçmalık) , her bir araya geldiğinizde sinemaya gitmek onu ne kadar sevdiğinizi göstermek ... söylemek vs. gibi kör aşık aktiviteleri yapmayın.Onu bir futbol maçına götürün resim sergisi gezdirin , daha önce gitmediğiniz yerlere gidin ne biliyim farklı şeyler yapın yoksa bir süre sonra aşkınız rutinleşir ve birbirinizden nefret etmeye başlarsınız.Kızlar da genel olarak daha girişken olduklarından "güle güle" demekten çekinmezler. Ha bu arada son bir şey ""asla ve asla hiç bir şeyi unutmazlar"" o yüzden "nasıl olsa unutur" diyip de yalan söyleme aldatma vb. faaliyetlerine girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 böeh ya bırakın ne kasıonuz be günü yaşayın[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: deadwoll, 03 Aralık 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Arkadaş olduğunuz zaman çok farklı oluyorlar. +1 said: eğer sizden hoşlanıyorsa ilk adımı hiç üşenmeden o atar. kesinlikle katılmıyorum buna. tecrübeyle sabit.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 aşık olduğunda putlaştırmayacaksın. hayatının hatası. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Çok öncedende eli kaşınan gençleri evlendirlermiymiş neymiş..[signature][hline] «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» DURDURUN DÜNYAYI, inecek var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 O mantıklı eli kaşınan insanlar sorunlu olmaya meylediyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 deadwoll cok kızmış :P gayet açıklıyıcı konuşmuş auefaejf ^.^[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kızlar hakkında ki en büyük tecrübeniz şu olsun " Aldatılan bir kızı s***** seni kimse tutamiyor :D farklı bişi oluyorlar böyle hayvansı bişi " o yüzden kızları aldatmamaya bakın. Bırakın terkediceklerse onlar terketsin ;)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o s***** bolumunden hicbisey anlamadim. daha aciklayici pls.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: blackxR, 04 Aralık 2005 04:52 tarihinde demiş ki: deadwoll cok kızmış :P gayet açıklıyıcı konuşmuş auefaejf ^.^ Ben kızmam ki.Neye kızıyım.Sadece kızlarda bir yaşam formu onlarda erkekler gibi(doğup yaşayıp ölüyorlar (tecrübeyle sabit daha dün öldüm)).Ne biliyim her sizle konuşmaya çalışan erkeğin sizden hoşlandığını mı düşünürsünüz? *şimdi birisi atlarmış."Evet düşünürüm" diye* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar