Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar Hakkında Edindiğiniz Tecrübeler

SunBird

Öne çıkan mesajlar

Ders:Kızlar
Konu:Kızlar ve Tecrübe

Kızlar
Kızlar ile ilgili öğrendiğim en büyük ve yegane şey şudur: Kızları tecrübe edemezsiniz.

imza:dynun
[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

onları kaybetmek isterseniz tabi..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

Arenda, 14 yaşındasın sanırım, çok fazla tecrüben olduğunu sanmıyorum o yüzden.

Hakedince tokatlanmaktan hoşlanan o kadar çok kişi tanıdım ki , şaşarsın. Ha ben kesinlikle karşıyım o ayrı. Ama tokat yiyip evi terkettikten yarım saat sonra gelip sevgilisinin koynuna giren kızları gördükten sonra, iyi olmuş diyorum artık açıkçası.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 01 Aralık 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
Hakedince tokatlanmaktan hoşlanan o kadar çok kişi tanıdım ki , şaşarsın. Ha ben kesinlikle karşıyım o ayrı. Ama tokat yiyip evi terkettikten yarım saat sonra gelip sevgilisinin koynuna giren kızları gördükten sonra, iyi olmuş diyorum artık açıkçası.

eski kız arkım sevgilisinin onu dövdüğünü ama sevdiğinden öyle yaptığını iyi bişeymiş gibi anlatınca böyle beyinsiz insanların varlığına ben de tanık oldum. +1242345[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal, 01 Aralık 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
bi kız olarak burdaki tavsiyelerin yarısını yanlış buluyorum ben..

-benle dalga geçen eski erkek arkadaşımı sırf bunu yaptı diye aşırı sevdiğim halde terk ettim

-ona güveniyorsam ona bağlanmaktan korkmam

-benle bişiy paylaşmıosa bende onla bişi paylaşmam aramız açıldıkça açılır ve ilişki bi hafta sürmeden biter..

-bana patronluk taslamaya çalışırsa bırakırım..aşkımdan ölsem bile..

bu kadar gelio şu an aklıma örenin walla..yannış izlenimlere kapılmayın.. bu sırada yemek yapmak demek sana kur yapıyorum demek değildir ben kaç arkadaşıma yemek yaptım şimdiye kadar..ama sırf onun için diye ısrar ederse anlayın sizde pas atın..

sormak istediğiniz soruya cevap veririm :)

vallahi tümüyle haklısın ama arkadaşın da hakkı var kızla ilgili herşeyin fazlası zarar bizim için[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 01 Aralık 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
Arenda, 14 yaşındasın sanırım, çok fazla tecrüben olduğunu sanmıyorum o yüzden.

Hakedince tokatlanmaktan hoşlanan o kadar çok kişi tanıdım ki , şaşarsın. Ha ben kesinlikle karşıyım o ayrı. Ama tokat yiyip evi terkettikten yarım saat sonra gelip sevgilisinin koynuna giren kızları gördükten sonra, iyi olmuş diyorum artık açıkçası.

olay kızın kişiliğiyle ilgili , tokatla falan değil[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yedin mi yumurtayı iyi.Dalga geçmiceksen çık kızla yoksa düşünme bile...Kız niyeti bozsa bile biz sap(saplık anlamında deil felsefi açıdan)ız neticede...
İkincisi ona niyeti bozmak denmez...
Üççüncüsü bi tecrübede benden...Kızlar konusunda genelleme yapmamaya çalış-ben çok yaparım bayada başımı sokar belaya-hepsi aynı fabrikadan çıkma robot değil neticede....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

tokat olayında mazoşist olmadığı sürece hoş karşılicveklarını sanmıyorum hatta siz tokat attıktan sonra size geri döndüyse bu onun kolay affedebildiğini gösterir sizin doğru bişey yaptığınızı deil ayıp yaa bu devirde hala tokat diyosunuz kızlara el kalkmaz die bşy duymadınız mı ?? :) ohh be ne güzel rahatladım stresimi attım atın yaa tokat falan elinizi korkak alıştırmayın bi gün birisi de size bi tokat atar feleğiniz şaşar ( yanlış anlaşılma olmasın size atılcak tokat muhtemelen fiziksel olmaz) :-P[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

bı ii lik yapan senden hoşlanıor dıe bısey olamaz ama msj falan atıorsa arkandan o zaman iş olmustur yanı bıde şey var kızlar erkeklere bı yakınlık gosterdımı hemen benden hoşlanıor abi falan olaylarına gırıoruz gercı ben gırmıorum :) girenler için söluyorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar hakkında edindiğim tecrübeler...

- Kızın sana yazdığını düşünüyorsan sakın sen ona birşey belli etme yoksa peşinden koşturmaya çalışır sallama...

- Kızlar büyüdükçe korkunçlaştıkları için işi çabuk bitirceksin.

- Sen konuşurken gözünün içine bakıyosa gözünü kaçır.Daha sonra ilk fırsatta gözünün içine bakıp tekrar kafanı çevir bu sırada kız sana tekrar bakıyorsa seni beğeniyordur...

- Eğer şımaracağını hissettiğin kızlar varsa sakın çıkma teklifi etme g.tleri tavana vuruyo...

benden bu kadar...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
Sosyal ağlarda paylaş

- alakalı alakasız msj atıyosa
- durduk yerde çağrı atıyosa özellikle de saat 12 civarları
- bi şekilde hep karşılaşıyorsanız
- beraber bi ortama giderseniz, "ben kız arkadaşınla gelirsin sanmıştım" diyosa

senden hoşlanıyor olabilir[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...