_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: fastreload, 30 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: kızlara bulaşmayın +15000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ders:Kızlar Konu:Kızlar ve Tecrübe Kızlar Kızlar ile ilgili öğrendiğim en büyük ve yegane şey şudur: Kızları tecrübe edemezsiniz. imza:dynun[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hiç bi kızı adam yerine koymayın yoksa onlar da sizi adam yerine koymuyolar... bide şu meşhur S kuralının hiç bozulduğunu görmedim[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bu S kuralı S.S.S.S kuralımı oluyor :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gerekirse onları tokatlamaktan çekinmeyin.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 onları kaybetmek isterseniz tabi..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arenda, 14 yaşındasın sanırım, çok fazla tecrüben olduğunu sanmıyorum o yüzden. Hakedince tokatlanmaktan hoşlanan o kadar çok kişi tanıdım ki , şaşarsın. Ha ben kesinlikle karşıyım o ayrı. Ama tokat yiyip evi terkettikten yarım saat sonra gelip sevgilisinin koynuna giren kızları gördükten sonra, iyi olmuş diyorum artık açıkçası.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Tektip olmadıklarını herkes tecrübe etmiştir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Asteroth, 01 Aralık 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Hakedince tokatlanmaktan hoşlanan o kadar çok kişi tanıdım ki , şaşarsın. Ha ben kesinlikle karşıyım o ayrı. Ama tokat yiyip evi terkettikten yarım saat sonra gelip sevgilisinin koynuna giren kızları gördükten sonra, iyi olmuş diyorum artık açıkçası. eski kız arkım sevgilisinin onu dövdüğünü ama sevdiğinden öyle yaptığını iyi bişeymiş gibi anlatınca böyle beyinsiz insanların varlığına ben de tanık oldum. +1242345[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: arenda_duwcal, 01 Aralık 2005 01:30 tarihinde demiş ki: bi kız olarak burdaki tavsiyelerin yarısını yanlış buluyorum ben.. -benle dalga geçen eski erkek arkadaşımı sırf bunu yaptı diye aşırı sevdiğim halde terk ettim -ona güveniyorsam ona bağlanmaktan korkmam -benle bişiy paylaşmıosa bende onla bişi paylaşmam aramız açıldıkça açılır ve ilişki bi hafta sürmeden biter.. -bana patronluk taslamaya çalışırsa bırakırım..aşkımdan ölsem bile.. bu kadar gelio şu an aklıma örenin walla..yannış izlenimlere kapılmayın.. bu sırada yemek yapmak demek sana kur yapıyorum demek değildir ben kaç arkadaşıma yemek yaptım şimdiye kadar..ama sırf onun için diye ısrar ederse anlayın sizde pas atın.. sormak istediğiniz soruya cevap veririm :) vallahi tümüyle haklısın ama arkadaşın da hakkı var kızla ilgili herşeyin fazlası zarar bizim için[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hak etse bile tokat atmak hayvanlıgı gosterir.[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Asteroth, 01 Aralık 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Arenda, 14 yaşındasın sanırım, çok fazla tecrüben olduğunu sanmıyorum o yüzden. Hakedince tokatlanmaktan hoşlanan o kadar çok kişi tanıdım ki , şaşarsın. Ha ben kesinlikle karşıyım o ayrı. Ama tokat yiyip evi terkettikten yarım saat sonra gelip sevgilisinin koynuna giren kızları gördükten sonra, iyi olmuş diyorum artık açıkçası. olay kızın kişiliğiyle ilgili , tokatla falan değil[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 heh arkadaş dedi duymuş aynen bunu kızlar kendı aralarında uff şu cocuk varya bızım kızı bı dovuyomus kızlarda boyle hayran hayran bakıyorlarmıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yedin mi yumurtayı iyi.Dalga geçmiceksen çık kızla yoksa düşünme bile...Kız niyeti bozsa bile biz sap(saplık anlamında deil felsefi açıdan)ız neticede... İkincisi ona niyeti bozmak denmez... Üççüncüsü bi tecrübede benden...Kızlar konusunda genelleme yapmamaya çalış-ben çok yaparım bayada başımı sokar belaya-hepsi aynı fabrikadan çıkma robot değil neticede....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ne şekilde olursa olsu bir kıza ya da bir insana tokat, kafa yumruk , uçan tekme atılmasına karşıyım dövünce yerine mi geliyo ya saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hic bi turlu kizlar yemek yapti aha niyeti baska diye bisey yoktur...bi istisnaya denk gelmissindr..dogaldir..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tokat olayında mazoşist olmadığı sürece hoş karşılicveklarını sanmıyorum hatta siz tokat attıktan sonra size geri döndüyse bu onun kolay affedebildiğini gösterir sizin doğru bişey yaptığınızı deil ayıp yaa bu devirde hala tokat diyosunuz kızlara el kalkmaz die bşy duymadınız mı ?? :) ohh be ne güzel rahatladım stresimi attım atın yaa tokat falan elinizi korkak alıştırmayın bi gün birisi de size bi tokat atar feleğiniz şaşar ( yanlış anlaşılma olmasın size atılcak tokat muhtemelen fiziksel olmaz) :-P[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bı ii lik yapan senden hoşlanıor dıe bısey olamaz ama msj falan atıorsa arkandan o zaman iş olmustur yanı bıde şey var kızlar erkeklere bı yakınlık gosterdımı hemen benden hoşlanıor abi falan olaylarına gırıoruz gercı ben gırmıorum :) girenler için söluyorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kızlar hakkında edindiğim tecrübeler... - Kızın sana yazdığını düşünüyorsan sakın sen ona birşey belli etme yoksa peşinden koşturmaya çalışır sallama... - Kızlar büyüdükçe korkunçlaştıkları için işi çabuk bitirceksin. - Sen konuşurken gözünün içine bakıyosa gözünü kaçır.Daha sonra ilk fırsatta gözünün içine bakıp tekrar kafanı çevir bu sırada kız sana tekrar bakıyorsa seni beğeniyordur... - Eğer şımaracağını hissettiğin kızlar varsa sakın çıkma teklifi etme g.tleri tavana vuruyo... benden bu kadar...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 - alakalı alakasız msj atıyosa - durduk yerde çağrı atıyosa özellikle de saat 12 civarları - bi şekilde hep karşılaşıyorsanız - beraber bi ortama giderseniz, "ben kız arkadaşınla gelirsin sanmıştım" diyosa senden hoşlanıyor olabilir[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 En iyi kız, tanımadığın kızdır.[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kısır bir döngüyü bilemeyiz..Bildiğimizi sanarız ama her zaman aldanırız..Bşi öğrenmişim sanırım..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bir kız arkadsımn evine gitcem yarın, telefonda da bana ne tatlı istedigimi sordu, nolcak yarın simdi :)[signature][hline]Hate is a bad taste in the mouth of people dont have faith... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ne olcak tatlı yiyeceksin :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 birader yakın zamanda çok ii öğrendimki kızlara yalan sölemicen..hiç unutmuolar..acısınıda çıkarıolar:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar