Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Japonya'nın NTT Communications firması, ekrandan seçilen kokunun internetten indirilmesine imkan veren hizmet başlattığını açıkladı.Firmanın açıklamasına göre, kullanıcılar bu hizmetten herhangi birbilgisayarla internete bağlanarak yararlanabilir, yeter ki bilgisayar,koku esansları içeren özel kutucuğa bağlı olsun.İnternet kullanıcısı, arzuladığı kokuyu bulunduğu ortamda duymak istediğinde, sadece NTT Communications'ı tıklıyor.İstenen kokunun kompozisyonuna ilişkin veriler, internet üzerinden PC'ye bağlı esans kutusuna iletiliyor, bu veriler ışığında oluşturulan koku kutudan yayılıyor. İnternet kullanıcısı, koku indirerek sözgelimi hoş bir uyku ya da daha güzel bir çalışma ortamı yaratabiliyor. PC'ye bağlanacak koku kutucuğu 900 YTL'den satılıyor. NTT.Com, Japonya'da koku hizmeti veren ilk firma olsa da bu fikri ilk öne sürenler Fransızlar olmuştu. Tokyo'daki France Telecom'un araştırma laboratuvarında, birkaç yıl önce koku veren CD üretilmişti. Kaynak[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Finrod tarafından 01 Aralık 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya aslında o kadar da karmaşık bi teknoloji değil. iyi akıl edilmiş bişi.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 oldukça ilginç ya çok hoş ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk_87 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 mesleğim olduğu için sölemiyorum ama elektronikte yapılamayacak hiçbirşey yoktur![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 @kkk_87 fazla ıddıalı konusuyorsun.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 osuruk kokulu spamler sarar her tarafi . istemez kalsin.[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kokularımız bittiğinde yeni kartuşmu satın alıcaz? Ben bu hikayeyi biryerden tanıyorum ama..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: kkk_87, 01 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki: mesleğim olduğu için sölemiyorum ama elektronikte yapılamayacak hiçbirşey yoktur! madem bu kadar iddialısın eğitim bölümündeki topiğine bi sürü soru soruldu neden cevap vermiyosun?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: huun, 01 Aralık 2005 23:17 tarihinde demiş ki: osuruk kokulu spamler sarar her tarafi . istemez kalsin. :D:D bilgisayarlada yapılamayacak hiçbişey yok gibi değilmi :D aslında bu olay oyunlar falan için çok daha fazla realite sağlayabilir.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bu inanilmaz bir teknolijide cok kotu sonuclar dogurabilir. dusunsenize paticik hack edilmis girdiginiz gibi igrenc bir koku saliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 "kullanıcılar bu hizmetten herhangi birbilgisayarla internete bağlanarak yararlanabilir, yeter ki bilgisayar,koku esansları içeren özel kutucuğa bağlı olsun" kelime oyunu yapilmis. heralde herhangi bi bilgisayar yapabilir olacak yoksa boyle bi sey satmazdi ancak kilit nokta o kutucuk... boru degil, hardware aliyosun bunun icin ki ucuz bi sey oldugunu hic sanmiyorum. ama tabi haberin kaynagina gore "herhangi bi internete baglanabilen bilgisayar..." peh...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 printer gibi bisey iste...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar