Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Selam arkadaşlar, Şimdi 3 ayı doldurduk şu anda beraber olduğum kişiyi iki yıldır falan tanıyorum ve şimdi ye kadar kanka modundaydık başlamadan oncesine kadar yani.. bişeylere ba$lamadan önce 2 hafta falan yazın sonlarına doğru saat akşam 20:00 den falan (gün içinde yine o saatlere kadar bi kaç saat arayla konu$uyorduk msn yada tel'de) sabahın altılarına kadar falan msnden sohbet ediyorduk hatta bazı sabahlar dı$arı çıkıp gezioduk falan sabaha kadar msn'de konu$tukdan sonra. Ben çok aşırı seviyordum ama sadece arkada$ olarak seviyordum...ondan sonra bi sabah yine bole konusurken bana bir şeyler oldu ve aşık olduğumu farkettim,beni sadece arkadaş olarak ve çok sevdiğini biliyordum ama arkadaş olarak....ve bu dostluğun bozulmasından korktum o sabah dayanamayıp soleyecektim...bir süre gorusmeyelim diyip engelledim :S korktum arkada$lığımızın bozulmasından... ondan sonra ablasıyla aram süperdi zaten onunda msn'i vardı bende...onun msniyle girdi beni engellediğne inanamıyorum falan dedi ben hiç cevap vermedim...ondan sonra benden niye birden bu kadar nefret ettin ne yaptım sana falan dedi ne oldu birşeyler söyle gibisinden şeyler soluyordu.......sonra tekrar niye nefret ettin birden bire benden bole dedi...bende tam tersi dedim ve msn'den çıktım..... ondan sonra o msn'ide engelledim sanmış ilk önce benim msn şifremi biliyordu. girip bakmı$ çıktıgımı anlayınca mesaj attı.. "tamam anladım! msn'e gir konuşalım bende bişeyler atıştırıp dersahaneye gidecem" ondan sonra hemen girdim msn e ne anladı onu merak ettim... 2-3 dakika hiç bişe yazmadım girdikten sonra sonra o da tam emin olamamış....ne demek istedin-sen ne anladın fln diye sorup durduk bi kaç dakika ondan sonra birden cesaret geldi soyledim her şeyi... Sende bir şeyler olduğunu anlamı$tım son bi kaç haftadır bana çok farklı davranıyordun ama bu kadar büyük bişe olduğunu tahmin etmiyordum dedi. bukadar büyük bişe olduğunu bende farkedemedim birden bire seni çok sevdiğimi ve aşık olduğumu farkettim, dedim. ondan sonra baya bi konu$tuk falan neyse sonuç olarak ben seni hep arkada$ olarak gördüm ve ona göre yaklaştım yani hiç düşünmedim dedi seninle ilk tanıştığımızda aklımdan geçmişti ama ozamanlarda sende bişey yoktu dedi baya eskiiiyi söledi 2 yıl kadar eski :S bende içinde hiç mi bir şey yok dedim çok seviyorum ama kesinlikle arkadaş olarak dedi aklımda en ufak başka bir şey yok dedi ama biraz zaman ver falan dedi bende istiyorum aslında ama içimde gerçekten bişi yok :$ üzgünüm :( yaptı. Bende hiç umut kalmadı ondan sonra her defasından msn'de yada tel'de tamam hiç bir şey olmamı$ gibi devam edelim boyle bir şey olmadı farzet falan dediğmde.işte ya iyikide bişeylere başlamadık demekki sende ciddi bir şey yokmuş falan diyodu.. bende allah alah ya galba seviyo fln diyip hemen işte tekrar bir şeyler yapıyordum fln :) vazgeçmiodum...... Ondan sonra baya bi gorüşmedik yüz yüze.....Ankara'dan onunda benimde çok sevdiğimiz ortak bir arkadaşımız geldi ve bizde kalacakti... onu aldım ve süpriz yapmak için dershanesine gittim sınıfına çıktık beni görünnce çok sevindi boynuma sarıldı falan sonra derse girdi dershanesi bittikden sonra eve haber verip biraz gecikeceğini soyledi....o gun ablasının doğum günüydü Su kaplumbağası aldım ablasına ve ona verdim vermesi için :) çok şaşırdı hatırladığım için ve çok sevindi.....ondan sonra o gün neredeyse hiç konu$madık 2-3 ortak arkadaşımız daha geldi yemek falan yedik ben hiç konu$muyorum falan. sonra saat 11 oldu eve gitmesi gerekiyodu evi biraz uzakta olduğu için minibüs'le gitmesi lazımdı saat geç olduğu için bırakmadım ben gotürdüm evine ogün baya bi soğuk davrandım aslında o da çok soğuk davrandı... Ondan sonra onların evinin çok yakınında arkadaşımın cafe'si var ..oraya gittim sonra msn'i açtım dilara diye çok yakın bi arkadaşı vardı.ona olanları falan anlattm sinirliydimde çünkü bana kar$ı çok soğuktu o günün genelinde....arkadaşına dedimki söyle ona benim içimdekileri oylesine bir şeymiş geldi geçti gibisinden şeyler soyledim(aslında oyle değildi).....allaaaah senmisin diyen beni msn'de dövecekti nerdeyse bir sürü azarladı falan hemen onu arıycam ve söylücem dedi... haydaa ee soyle ne değişecek ki dedim...tamda bir şeyler olacaktı sana güvenmediği için başlamak istemedi zaten dedi haklıymış ama güvememekte dedi.. yazık falan diyo bole.....allahım ne bileyim ben yaa ondan sonra pişman oldum yine solediğime ya ole değil aslında falan demeye başladım....aradım cafeye doğru geliyor ne soyluceksen ona söyle dedi.....aradan 1 dakika geçmedi arkamda dikildi ve dı$arı doğru yürümeye başladı bende peşinden gittim dı$arı çıktık.....gözleri doldu dolu "sen bana ne yapmaya çalışıosun ya ne yapmaya çalıosun amacın ne senin ya falan dedi bundan sonra yok artık zaten hiç bir erkeğe güvenmiycem kesinlikle ya ohaaa yaa bende seni çok farklı zannetmişim ama yanılmışım yazık ya" falan diye konu$tu bir sürü ben hiç bir şey söyleyemedim arada kekeliyodum onun söyledikleri bitmesine rağmen gitmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 azim ettim okudum:D bence sorun sizin uzun bir sure arkadas ortami da dahil olmak uzere kanki modunda dolasmaniz ve senin bunu suan yadirgaman ama korkma zamanla gecer ortam da her seyide kizin uzerine yikma yani sende sevecen ol ona karsi biraz baskalarinin yaninda bu onun hosuna gidecektir her kis sahiplenilmek ister.(okumaya baslayinca dedim aha yine bi kanka faciasi ama mutlu sonla bitince sevindim cunku benim ki mutlu sonla bitmedi :( )[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Son buluşmamızda yine bi ortak arkada$ımız var begüm diye $imdi o da kanka modunda bi arkada$ ikimizide çok seviyor bizde onu seviyoruz... artık dayanamadı yeter ya ben gidiyorum sizi bole görmeye alışkın deyilim dedi banada seni böyle görmek istemiyorum dedi..bende çok tersledim onu orda ya gideceksen git bana şekil yapma dedim :S kalktı gitti falan ondan sonra haklı olarak bana kızmaya ba$ladı.... "oha ya arkada$larının kiymetini bilmiyosun, bana sen seni böle görmek istemiyorum desen çok mutlu olurdum ya ama sen azarlarladın onu" dedi :) ondan sonra onunla tartı$tık biraz..neyse pişman oldum ak$am evine bıraktım ve o sürede hiç konu$madık.... evlere gidince msnleri açtık herşeyi düzelttin ikisiylede böyle inişli çıkışlı gibi ya biterse benim saçmalıklarım yüzünden bitecek :([signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Okuduğun için teşekkürler :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ara ver su msn biraz bence,yani yuz yuze konusma firsatin varsa niyedir ki bu tur seyleri msn de paylasman bu guven sarsilmasina yol acar,yapacan ilk ne olsun biliyomusun ortaminizda dusman catlatircasina bir opucuk ver ona herkes sasirsin unutma siz kardes degilsiniz. *guzin abla modlarina girer*[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kızla otur konuş. "Ben seninleyken çok kasılıyorum, nedenini bilmiyorum" de, yoksa kız ona karşı özellikle soğuk davrandığını sanabilir. Zamanla düzelirsiniz sanırım, ama dediğim gibi, o zamanı kazanmak için, kızla konuşman lazım. Bir de şu msn&telefon muhabbetine fazla kaptırmayın kendinizi. Orada birbirinize çok açık olursunuz, gerçek hayatta buluşunca kasılırsın tabii.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu benim anima benziyor ozentilikmi yoksa dalgami geciyorsun ya yapmayin sabotaj saten yaram buyuk aglamaktan mor goz olup ciktim intihar etcem yaa :( :http://forum.paticik.com/view.php?id=162301([signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... [Bu mesaj TeadoR tarafından 04 Aralık 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: TeadoR, 04 Aralık 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bu benim anima benziyor ozentilikmi yoksa dalgami geciyorsun ya yapmayin sabotaj saten yaram buyuk aglamaktan mor goz olup ciktim intihar etcem yaa :( :( http://forum.paticik.com/view.php?id=162301[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Durmu anlattım zaten o da farkındayım ama niye? dedi bende bilmiyorum dedi neyse ben senin nasıl biri olduğunu biliyorum sorun etme dedi.dün akşam yüz yüze konu$tuk bu konuyu biraz daha rahatladım. Evet msn ve telde çok rahat konu$uyoruz yüz yüze gelince'de kasılıyorum :) ama o çok sıkı hazırlanıyor sınava sadece haftasonları görüşebiliyoruz hafta içi'de bazen dershane çıkı$larına gidiyorum durağa kadar eşlik ediyorum o yüzden msn+tel'den daha sık gorüşüyorz msn'enede pek fazla giremiyor zaten hafta içi neysse hayırlısı.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Senin olayınla ne alakası var anlamadım arkadaşına teklif etmemişsin olay kapanmı$. benzerlik nerede?[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eheh ben de azmettim okudum.. bi de baktım altımdaki taş delinmiş :D ya bana da olmuştu senin dediğin konuşamama olayı.. dut yemiş bülbüle dönüyordum.. sonra ayrıldık .. aman dikkat et.. bi şekilde aş kendini ;)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Lakers, 04 Aralık 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Sanırım ben artık tam olarak bağlandım... ve artık onun yanında eskisi kadar rahat değilim espri yapmayı geçtik doğru düzgün konu$amıyorum bile..bir sürü ortak arkadaşımız var ve grup olarak takıldığımızda falan hele ikimizde konu$amıyoruz oda konu$amıyoru pek benimle :S ikimizde memnun değiliz bu durumdan o yinede daha sıcak kanlı... ben mallaşıyorum artık beraberken daha dogrusu başkalarıda varken.... yanlızken pek sorun olmuyor..hatta eylenceli bile oluyor ama bunu aşmam lazım :S çünkü bu durumda memnun değil...bende memnun değilim ama elimde değil...yani kalabalık bir ortamdayken resmen şekil yapıyorum ona karşı :S hiç konusmuyorum niyeyse :) milletde aramız bozuldu falan sanıyor biz seni böyle bilmezdik ne oldu falan diye sorguya alıyolar....... bundan nasıl kurtulacam yaw? :) Lakers yazının şu kısmı aynen başıma geldi. Tek çözümü zamandır diye düşündüm, belli bir süre kızın yanında rahatlarsın ve kendin olmaya başlarsın zaten. Ben de öyle oldu en azından. Samimi arkadaşlarım kampüste yanıma gelince beni tanıyamıyorlardı. O kadar değişik biri oluyordum onun yanında. Düzeldi, o da bu durumdan memnun. " yoksa tanımadığım birine aşık olucaktım" diyor :-)[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Daha çok zaman geçirebilirsek düzelir heralde.. birbirimizi çok iyi tanıyoruz biz... yoksa daha kötü sonuçları olabilirdi allah korusun :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 abi ohannes burger menu icicek ice tea limon olsun ya yuh bu ne guzin abla bile gozemez bunu[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 abi baya uzun yazmışsın ama yılmadan okudum.. sadece biras daha sabır bu soukluk hemen aşılmıyo.. bende eskiden kanka modunda olduum bi insanla çıkıyorum şuan bizim 11 ay oldu ve 1 2 aybizde böleydik ama zamanla aşılıyo sadece biras gayret sabır diorum sonra herşey çookk güsel olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Teşekkürler saolun :) Okumayan arkada$lar gereksiz post atmasın lütfen[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar